Na radiu Hit teče sveža kri!

Najti dobrega in karizmatičnega radijskega voditelja, ni lahko. A na radiu Hit jim je uspelo, predstavljamo tri izjemne nove radijce, ki vam bodo polepšali vsako jutro in še popoldne. Spoznajte jih in preklopite na frekvence radia Hit!

Aida je nova. Živahna, energična študentka, ki dela magisterij iz smeri Medijske študije in popularna kultura, je zagotovo tista, ki vam bo zlezla pod kožo čisto vsako jutro. Njeno zgodbo je najprej krojila televizija, a zdaj, ko je sedla v radijski studio, pravi, da se ne bo več ločila od mikrofona. Simpatična Ljubljančanka je vedno dobre volje, vedno zna najti informacijo, ki je za vas nujno potrebna in predvsem ob njej pozabiš, da si bil slabe volje. Zelo rada kuha, a nerada vstaja. No, malo lažje je, ko jo že zjutraj v studiu pričaka njen sovoditelj, Jaka. Pridružite se Aidi in Jaku vsako jutro od 6. do 10. ure.

Jaka že nekaj časa kroji jutra poslušalcev radia Hit v Hitovi Budilki. S svojim svežim, mladostnim  in včasih tudi malce »odbitim« pristopom (barva njegove obutve skoraj nikoli ni enaka J) poskrbi, da se vsak dan začne prijetno, neobremenjeno in predvsem z dobro glasbo za vse generacije. Zdaj še toliko bolj, saj mu od oktobra naprej dela družbo Aida. Domžalčan ljubi tudi tatuje in je predvsem drugačen. Tako pogosto preseneti Aido in rezultat je smeh že zgodaj zjutraj. Jaka vam dela družbo na frekvencah radia Hit vsako jutro od 6. do 10. ure, skupaj z Aido.

Rudi dela družbo poslušalcem vsako popoldne, od 14. do 18. ure. Tudi Rudi je nov. Njegova preprostost in razposajenost ter pozitivizem prevzame vsakega, tudi prek radijskega etra se lahko okužite. Pravi, da živi svoje življenjske sanje, saj je vedno želel delati točno to, kar počne zdaj. Njegova edina alergija je tista na slabo voljo, življenjsko vodilo pa, da je zadovoljstvo več kot sreča, kajti slednja je minljiva, zadovoljstvo pa je trajno. Rad se pogovarja in druži s poslušalci, zato se pogosto usede za telefon in komu polepša dan, seveda s tem, da si ga najprej pošteno privošči, potem pa sledi smeh. Vožnja domov bo v kombinaciji z dobro glasbo in samimi hiti ter Rudijem, zagotovo bolj prijetna!

Avtor: Radio Hit; Foto: Marko Ocepek

Komentarji uporabnikov
Tagi