Na območju SPB-1 v Domžalah bodo uvedli parkirni režim z zapornicami

V kratkem prihaja na območju stanovanjsko-poslovnega objekta SPB-1 v Domžalah do uvedbe novega prometnega režima na področju parkiranja vozil. Kmalu namreč ne bo mogel več vsak parkirati v kletni garažni hiši in na parkirišču ob Masljevi ulici. Parkirni režim bodo namreč uredili z zapornicami, s katerimi bodo s posebnim daljincem upravljali samo tamkajšnji stanovalci in lastniki oziroma najemniki poslovnih prostorov. Za vse ostale pa parkiranje tam ne bo več možno.

Novosti na področju parkiranja v SPB-1 v Domžalah se najbolj veselijo tamkajšnji stanovalci, saj bodo sedaj le prišli do svojih parkirnih prostorov, ki jim pripadajo glede na to, da imajo tam stanovanja ali poslovne prostore, do sedaj pa je bilo dobiti prosto parkirno mesto, bolj izjema kot pravilo. Saj je na tistem območju parkiral vsak, ki je imel pet minut časa in s tem odžiral parkirno mesto tistim, katerim so namenjeni.

Zapornice je upravitelj stanovanjsko-poslovnega objekta že postavil. Po pripovedovanju stanovalcev, bodo ti sedaj prejeli še posebne daljinske upravljalnike, s katerimi bodo lahko odpirali zapornice. Prav tako bo možen dostop za dostavo, za kar bodo skrbeli uslužbenci varnostne službe, ki bodo dostavljavcem odpirali zapornice.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov