Na nogometni zelenici prestižno lovoriko – Pokal KS Dob osvojili Žejani

V sklopu številnih prireditev ob prazniku Krajevne skupnosti Dob, je v Športnem parku Dob v petek, 3. avgusta 2018, potekal tudi turnir v malem nogometu, ki se ga je v lovu za prestižno lovoriko Pokal KS Dob 2018, udeležilo sedem ekip iz Krajevne skupnosti Dob.

Prestižno lovoriko Pokal KS Dob 2018, so po napetem finalnem obračunu in zmagi s 4:2, osvojili nogometaši Športno – rekreativnega društva Žejan (ŠRD Žejan). Le-ti so v velikem finalu ugnali ekipo “najmodrejših” nogometašev NK Roltek Dob – Veterani NK Dob. 3. mesto so osvojili gasilci PGD Dob. 4. mesto in praktično nagrado (majice) je osvojila ekipa #BONZO team. MVP turnirja je postal Marijan Smolnikar, kapetan ekipe ŠRD Žejan.

Tudi letos je turnir potekal v sooganizaciji NK Roltek Dob in KS Dob, le-ta je tudi prispevala pokale za vse tri najboljše ekipe in pa tudi praktično nagrado za “srečne poražence”, oz. 4. mesto. Na turnirju so odlične predstave prikazale tudi ekipe Društvo mladih Dob – DMD, ki je imela zelo bučno podporo, Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik in Cankarjeva ulica team, ki so poleg kreative na nogometni zelenici, pokazali, da so super kreativni pri oblikovanju svojih dresov (#skodelicakave).

MVP turnirja je postal Marijan Smolnikar, kapetan ekipe ŠRD Žejan.

»Čestitke vsem ekipam za še eno odlično in uspešno sodelovanje na našem tradicionalnem turnirju, zmagovalcem ŠRD Žejan in ostalim dobitnikom pokalov. Obenem se zahvaljujemo vsem, ki so sodelovali pri organizaciji turnirja, Krajevni skupnosti Dob in predsednici Mariji Ravnikar. Zahvala osebju “zaledja” Branku Cerarju, Žanu Cerarju in Primožu Homarju, DJ-u Matjažu Gasiorju, sodnikoma Dušanu Smolnikarju in Srečku Jugu, ki sta odlično opravila svoje delo ter seveda vsem sponzorjem prireditve,« so ob zaključku turnirja dejali v NK Roltek Dob.

Miha Ulčar; Foto: NK Roltek Dob

Komentarji uporabnikov
Tagi