Na Ljubljanski cesti v Domžalah osebno vozilo povozilo majhnega otroka

Danes zvečer ob 20.55 uri je na Ljubljanski cesti v Domžalah voznik osebnega vozila pri parkiranju vozila na parkirišču nasproti Policijske postaje zbil majhnega otroka, ki se je tam nahajal v spremstvu svoje mame. Na kraj intervencije so pohiteli poklicni gasilci CPV Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP Domžale in NMP Kamnik. V nesreči je otrok utrpel poškodbe in bil prepeljan v ljubljanski UKC.

Vodja nočne izmene CPV Domžale Matjaž Korošec nam je v zvezi z nesrečo povedal, da naj bi do nje prišlo, ko je voznik osebnega vozila zapeljal na parkirišče in spregledal dve osebi, ki sta se v tistem času nahajali na parkirišču, pri tem pa je zadel manjšega fantka, starega tri leta. Poklicni gasilci so reševalcem pomagali pri oskrbi poškodovanega otroka, ki so ga nato reševalci NMP ZD Kamnik odpeljali v ljubljanski UKC. 

S Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da so bili policisti o prometni nesreči, ki se je pripetila na parkirišču na Ljubljanski cesti v Domžalah, obveščena včeraj ob 20.50 uri. Z zbranimi obvestili je znano, da je voznik osebnega vozila znamke Citroen pri nepravilnem premiku vozila na parkirišču trčil v otroka. Z reševalnim vozilom je bil otrok odpeljan v KC Ljubljana. Po podatkih policije je otrok utrpel lahke telesne poškodbe (odrgnine po nogi). Nadalje so policisti ugotovili, da je bila pri vozniku ugotovljena prisotnost alkohola nad dovoljeno mejo. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov