»Moja šinjorina« nov videospot skupine Amor

V najtoplejših mesecih se je skupina Amor podala v nove avanture z videospotom in pesmijo »Moja šinjorina«, kar bi v prevodu pomenilo »moja gospodična«. Pesem se nahaja tudi na albumu Kraška fešta, katerega so »Amorčki« izdali pred kratkim.

Videospot je posnet v osrčju Krasa, kjer si poleg neokrnjene narave lahko vsakdo privošči pravi Kraški pršut in Teran. Poleg dobrot, pa si vsakdo lahko privošči tudi malo rekreacije. Urejenih kolesarskih poti je dovolj za prelep izlet, sprehajalnih poti tudi in še bi lahko naštevali. A pustimo rekreacijo za hip na stran. Pesem na šaljiv način govori o fantu, ki se je zaljubil v bogato dekle iz zamejstva (Italije), kar je včasih predstavljalo ne majhen problem.

Seveda pa je vse ujel v kamero nepogrešljivi Janko Hribar iz HDV Studia, kateri je skupaj s članico in avtorico pesmi, Damjano, dodal še več idej in ustvaril prelep videospot, kateri se vrti na TV postajah po Sloveniji in zamejstvu. Člani benda se iz srca zahvaljujejo tudi vaščanom Velikega Dola, saj so jim olepšali in olajšali snemanje spota, ter seveda g. Zdravku, ki je prispeval jekleni konjiček.

Skupina Amor je v tem letu posnela že dva videospota, kmalu pa nam obljubljajo še enega za popolnoma novo pesem. Njihove skladbe so poskočne, s pridihom narečja, vse bolj priljubljene tako na primorskem koncu kot drugje po Sloveniji. Spremljate  jih lahko na njihovi spletni strani in facebook profilu.

Miha Ulčar; Foto, video: skupina Amor

Komentarji uporabnikov
Tagi