Menjava na mestu trenerja članske ekipe ŽNK Radomlje

Peter Kristan ni več trener članske ekipe ŽNK Radomlje. Ob začetku priprav je sporočil, da po dobrih dveh sezonah na čelu članic odstopa z mesta trenerja članic, nov trener pa je postal dosedanji trener ekipe DU17 Gregor Mohar.

Peter Kristan je član ŽNK Radomlje od ustanovitve kluba, glavni trener pa je bil v krstni sezoni v 1. SŽNL, nato pa je vodil kadetinje. Po odstopu trenerja Milomirja Mandića aprila 2016 je ekipo vodil do konca tekoče sezone, nato je vodil ekipo še po odstopu Davorja Previšića januarja 2017.

“Za odstop sem se odločil iz osebnih razlogov. Dekletom, trenerju in klubu želim vse najboljše v nadaljevanju ter verjamem, da so dekleta sposobna osvojiti naslov prvakinj. Rad bi se tudi zahvalil vsem v klubu za vse nepozabne trenutke.” je svojo odločitev pokomentiral Peter Kristan.

Gregor Mohar

Na mesto glavnega trenerja je uprava kluba postavila dosedanjega trenerja kadetske ekipe Gregorja MoharjaKristan pa bo še naprej v upravnem odboru ŽNK Radomlje. O novem trenerju oziroma trenerki ekipe DU17 pa bo več znanega v bližnji prihodnosti.

Avtor: A.S.; Foto: Rok Zore

 

Komentarji uporabnikov
Tagi