Kvatropirci in njihova božična pravljica

Zakorakali smo v mesec december, ki je čas božično-novoletnega vzdušja, na kar nas opominjajo praznično okrašene ulice in seveda številne božično-novoletne skladbe, ki se vrtijo na radijskih postajah. Svoj kamenček v mozaiku božično-novoletnega vzdušja, so dodali tudi fantje, ki slišijo na ime Kvatropirci.

Kvatropirci, ki so skupaj dobre tri leta, so se po snemanju videospota skladbe Moja od Modrijanov, pred pol leta, ki je postala prava uspešnica, odločili, da v decembru za vse svoje oboževalce pripravijo pravo božično pravljico. Pred kratkim so namreč posneli nov videospot s priredbo Jingle Bell Rock. Videospot so fantje posneli v sodelovanju z Video produkcijo Andrej Pratnemer, Zeleno vasjo Ruševec na Pohorju, kjer je bil spot tudi posnet in Rokom Zupancem – Rocco, ki je poskrbel za osvetlitev in ozvočenje na snemanju.

Za naš portal je Jure Jaklič iz skupine Kvatropirci povedal, da je priprava na snemanje trajala vse od jutra po do poznega popoldneva, ko so pričeli snemati videospot. Čarobno vzdušje je pričaral sneg, Božičkove kapice in sam Božiček, ki si je kljub oblici dela, vzel čas in jih obiskal na samem snemanju.

Kvatropirci se zahvaljujejo vsem sodelujočim, ki so jim omogočili, da so videospot lahko posneli in sicer: Zeleni vasi Ruševec na Pohorju, Video produkciji Pratnemer, Roku Zupancu – Rocco za osvetlitev in ozvočenje, družinam in dekletom pevcev, gasilcem PGD Mengeš, vsem mladim družinam in njihovim otrokom, Gostišču Veronika iz Pohorja za odlično kosilo, Blažu Slugi za fotografiranje, Sandiju Zajcu za snemanje »making off«, Fun Team-u, Cobl Ferdinand Vladimir s.p. za sneg, Avto Debevcu iz Mengša za prevoz, Virginii Marčič za masko, Božičku, Gama trgovini iz Trzina ter Romanu Zapušku in Simonu Resniku za smreko.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Blaž Sluga; Video: Kvatropirci
Komentarji uporabnikov