Edinost, sreča, sprava ≠ daljava

Z e–recitalom slovenskih pesnic in pesnikov se predstavlja skupina KUL KULTURA Osnovne šole Rodica, ki priložnostno deluje pod mentorstvom Drage Jeretina Anžin in Sabine Burkeljca.

Recital bo postavljen času primerno – na e-oder, njegova rdeča nit pa je v 4. kitici Prešernove Zdravljice in besedah: EDINOST, SREČA, SPRAVA ≠ DALJAVA.

E-recital skupine KUL KULTURA poteka v sklopu praznovanja kulturnega praznika “Živa kultura v Domžalah”, v okviru katerega so v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale v sodelovanju z Občino Domžale pripravili bogat program prireditev, od gledaliških predstav, filmov, razstav, delavnic in pogovorov – za stare in mlade. S svojimi prispevki bodo sodelovali tudi nekateri zunanji izvajalci iz naše občine, kar dokazuje, da je kultura na domžalskem tudi v težkih časih še kako živa.

E-recital skupine KUL KULTURA, ki si ga lahko ogledate v videu zgoraj, bo za ogled na voljo do ponedeljka, 8. februarja 2021.

V času med četrtkom, 4. februarja in ponedeljkom, 8. februarja, vas čaka na spletnih in družabnih straneh Kulturnega doma, Občine Domžale, Visit Domžale in portala domžalec.si pestra izbira prireditev, ki dokazujejo, da je domžalska kultura še kako živa tudi v času, ko so naše dvorane, galerije in muzeji zaprti.

Miha Ulčar; Foto, video: OŠ Rodica

 

Komentarji uporabnikov
Tagi