Kino v parku: pregled filmskih projekcij od 4. julija do 7. julija 2024

V Češminov park se je vrnil težko pričakovani letni kino, ki nas bo navduševal vse do 13. julija 2024 s skrbno izbranimi poletnimi filmi in sproščenim vzdušjem. Vse projekcije filmov so brezplačne in se začnejo ob 21:30 v Češminovem parku v Domžalah. 

V čarobnem ambientu Češminovega parka je na voljo 200 sedežev, brez sedežnega reda in rezervacij. Obiskovalci s seboj lahko prinesemo tudi svoje ležalnike, stole ali piknik odeje in se udobno namestimo ter uživamo v filmskem večeru. V primeru slabega vremena se projekcije ob isti uri prestavijo v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61, Domžale).

Četrtek, 4. julij 2024: Šterkijada

Intimen portret družine jadralca Jureta Šterka skozi oči njegovega sina Igorja. Humorna, a tudi neprizanesljiva avtobiografska drama o običajni družini z neobičajnim očetom. Otvoritveni film zadnjega Festivala slovenskega filma.

Več o filmu si lahko preberete tukaj.

Petek, 5. julij 2024: Naključni morilec

Film Richarda Linklaterja (Fantovska leta, Pred polnočjo) – bolj ali manj resnična zgodba o lažnem najetem morilcu – je domiselna eksistencialna komedija o identiteti, predvsem pa seksi, zabavna in nenehno presenetljiva filmska poslastica.

Več o filmu si lahko preberete tukaj.

Sobota, 6. julij 2024: Še en gol za zmago

Nogometna ekipa, ki je utrpela najhujši poraz v zgodovini svetovnega prvenstva, s pomočjo novega trenerja poskuša obrniti svojo usodo na bolje.

Več o filmu si lahko preberete tukaj.

Se vidimo v Češminu!

Karin Božič Zupančič; Foto: KD Franca Bernika Domžale, Občina Domžale

Sorodni prispevek:

Poletni Kino v parku je nazaj

Tagi