Kuhʼna v Mengšu – jesenska kulinarična zgodba z melodijami okusov in glasbe

Jesenska kulinarična zgodba z melodijami okusov in glasbe – Kuhʼna v Mengšu, bo ponovno poživila dogajanje na tržnem prostoru, pri gasilskem domu v Mengšu.

Na Ku’hni v Mengšu bo mamljivo spet zadišalo v soboto, 12. oktobra, od 10. ure dalje, druženje pa bo v sončni soboti potekalo do 18. ure. V glasbenem mestu je razumljiva tudi ponudba in pristni domači izbor glasbenega menija. Obeta se torej še ena priložnost za kulinarično gurmanske užitke, prepletene z okusnim glasbenim izborom in predvsem po dostopnih cenah.

Garant za kulinarični in družabni dogodek, ki privabi vedno več obiskovalcev, so izkušeni in zaupanja vredni organizatorji: Občina Mengeš, Turistično društvo Mengeš, Kulturno društvo Mihaelov sejem ter Boštjan Zadravec s svojo ekipo – Toma prireditve.

Mengeška ku’hna bo tako ponovno omogočila prijetno druženje občanov in obiskovalcev iz drugih krajev, saj se bodo organizatorji tudi na zadnji letošnji  Kuhʼ ni potrudili, da bo ponudba pestra ter skrbno pripravljena in ljubeznivo servirana.

KD Mihaelov sejem Mengeš

Komentarji uporabnikov
Tagi