Kronika Policijske postaje Domžale: “Pozabil” plačati račun

Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 4. 3. 2019 do 10. 3. 2019

Domžalski policisti so v preteklem tednu v Domžalah obravnavali dva vloma v osebni vozili, neznani storilci pa so iz vozil izvršili tatvini denarnice z dokumenti in torbice z dokumenti. Neznani storilec si je na domžalskem bencinskem servisu postregel z gorivom in artikli, katere je nato»pozabil« plačati. V Mengšu so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, v postopku pa so imeli tudi voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa je bil pod vplivom alkohola. Več o kroniki domžalskih policistov za pretekli teden si lahko preberete v nadaljevanju.

6. 3. 2019 – VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V MENGŠU
Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v naselju Mengeš. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem razbil steklo balkonskih vrat in tako prišel v notranjost hiše, iz katere je odtujil večji znesek gotovine in zlatnine. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

8. 3. 2019 – ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V MENGŠU
Policisti Policijske postaje Domžale so imeli v Mengšu v postopku voznika osebnega vozila, kateri je le-tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je vozil v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

10. 3. 2019 – VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o vlomu v avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem vlomil v vozilo ter nato iz vozila izvršil tatvino denarnice z dokumenti. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 3. 2019 – TATVINA GORIVA IN ARTIKLOV
Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o tatvini goriva in artiklov na bencinskem servisu v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z namenom protipravne prilastitve predmetov odtujil gorivo in artikle ter s tem oškodoval podjetje za 145 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 3. 2019 – VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti Policijske postaje Domžale bili obveščeni o vlomu v avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem vlomil v vozilo ter nato iz vozila izvršil tatvino torbice z dokumenti. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

—————————————————————————————————–

Policisti Policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd.) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le-te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimno telefonsko številko 080-1200.

Dejan Košir, komandir policijske postaje, višji policijski inšpektor II

 

Komentarji uporabnikov
Tagi