Kje in kako preživljati zimske počitnice

Lepi zimski dnevi so kot nalašč za preživljanje prostega časa v naravi. V občini Domžale je poskrbljeno, da bodo lahko otroci med zimskimi počitnicami svoj prosti čas preživeli v krogu svojih vrstnikov in z njimi uživali.

V letošnjem letu bo še bolj zabavno, saj je sneg pobelil naše kraje in poskrbel za pravo zimsko pravljico. Zato lahko počitnice maksimalno izkoristimo za zabavo na snegu s svojimi vrstniki, bratci, sestricami, prijatelji, starši in se skupaj podamo na drsanje, sankanje, smučanje, lahko pa se pomerimo v kepanju in delanju najlepših snežakov. Lahko pa si izberete široko paleto različnih aktivnosti, delavnic, varstev in celotedenskih tečajev, kjer bo poskrbljeno, da bodo dnevi aktivni, zabavni, sproščujoči in nevsakdanji. Poleg tega boste imeli veliko priložnosti da spoznate in sklenete nova poznanstva in prijateljstva.

V biltenu, ki se nahaja v prilogi, si lahko ogledate široko paleto različnih aktivnosti, delavnic, varstev in celotedenskih tečajev – lahko se naučite drsati, smučati ali celo jahati. Vabljeni tudi na brezplačno drsališče v Domžale, kjer je vedno poskrbljeno za zabavo.

Občina Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi