Kako z veliko smeha pripraviti pustne jedi na način, kot so jih pripravljale naše mame in babice?

Vas zanima, kako z veliko smeha pripraviti pustne jedi na način, kot so jih pripravljale naše mame in babice? Imate radi klasične jedi na žlico, meso, ki sodi zraven in se na ta norčavi, pustni dan radi do sitega najeste krofov in flancatov ter se ne morete upreti krhkim flancatom?

Prijavite se na pustno kuharsko delavnico, ki bo v sredo, 19. februarja 2020, ob 18. uri v Atrij kleti v Domžalah. Na pustni kuharski delavnici pa ne boste pekli le krofov. Pod vodstvom kuharskega mojstra Blaža Vodnjova boste kuhali tudi jedi na žlico in meso, ki paše v čas pusta.

V Atrij kleti, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 106/b v Domžalah, izvajajo kulinarične delavnice, na katerih se tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra učijo pripravljati različne jedi. Kulinarične delavnice so postale prava uspešnica, kar pomeni, da je recept pravi. V sredo, 19. februarja 2020, pripravljajo pustno kuharsko delavnico, na kateri bo odlična priložnost, da se naučite pripraviti pustne jedi na način, kot so jih pripravljale naše mame in babice.

KDAJ? Sreda, 19. februar 2020, ob 18. uri
KJE? Atrij klet, Ljubljanska cesta 106b, Domžale

 

Delavnica traja

3 ure

Število mest

je omejeno

Informacije in rezervacije

031 837 848

Cena: 39 €

(vodenje, brošura z recepti)

Podarite bon za tečaj kuhanja

Kulinarične delavnice, ki potekajo v Atrij kleti in na katerih se tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra učijo pripravljati različne jedi, so lahko tudi odlično darilo, ki ga lahko podarite nekomu. Znanje, ki ga tečajniki pridobijo tam, je v nadaljevanju še kako dobrodošlo v domači kuhinji, da zadiši malo drugače in da je malce drugače začinjeno.

Podarite bon za tečaj kuhanja, kjer se tečajniki naučijo priprave celotnega menija (od predjedi, juhe, glavne jedi do slaščice). Prednost na kuharskih tečajih v Atrij kleti so majhne skupine, v kateri se lahko učitelj kuhanja vzame čas za vsakega udeleženca.Vsak obrok ima spremljavo ustreznega vina.

Za dodatne informacije pokličite na telefon: 031/837-848. Ali jim pišite na atrij.klet@gmail.com.

Atrij klet

Prijeten ambient Atrij kleti, ki je urejen v starinskem stilu, je več kot primeren za umik iz vsakdanjega tempa življenja, kjer lahko v družbi s prijatelji izpiješ čašo žlahtnega vinca različnih priznanih slovenskih in tujih blagovnih znamk. Prostor je več kot primeren tudi za zaključene družbe, kjer se lahko ob dobri kapljici družite s prijatelji, sodelavci, sorodniki …

Atrij klet lahko spremljate tudi preko Facebook strani.

Miha Ulčar; Foto: Atrij Klet

 

Komentarji uporabnikov
Tagi