Januarja v Centru za mlade Domžale

V januarju bomo v Centru za mlade Domžale potekali različni dogodki in predavanja. Med njimi bo predavanje z naslovom Prazen koš, polna denarnica. Več pa si preberite v nadaljevanju.

Januarja si bomo vzeli čas za premislek o naših nakupovalnih navadah. Kaj in kje kupujemo ali smo preudarni pri nakupih? V Centru za mlade Domžale bo potekalo predavanje Prazen koš, polna denarnica, kjer se boste na simpatičen in ilustrativen način naučili, da je življenje brez odpadkov zmagovita pot za vsakega posameznika. Zakaj? Na dolgi rok boste prihranili denar, doma imeli manj navlake, kar posledično pomeni manj porabljenega časa za pospravljanje in čiščenje in ne nazadnje – manj odpadkov, s čimer boste prispevali k ohranjanju čistega in zdravega okolja. Predavanje, ki ga bo vodila Katja Sreš iz društva Ekologi brez meja, bo potekalo v ponedeljek, 20. januarja 2020, ob 18. uri. Obvezne prijave.

V tem mesecu pa vas čaka še eno predavanje, Mladi podjetništvo in povezovanje, ki bo potekalo v ponedeljek, 27. januarja 2020, ob 17. uri. Več informacij najdete na Facebook strani dogodka organizatorja LinkedInLocal Domžale Kamnik.

Januar pa bo tudi ustvarjalno obarvan. Poleg naših rednih sredinih ustvarjalnih delavnic in delavnice izdelave lovilca sanj, bo v četrtek, 23. januarja 2020, ob 19. uri. odprtje oblikovalske razstave Les in dizajn. Odprtje razstave bo potekalo Centru za mlade Domžale. Razstavlja Klara Cerar, grafična oblikovalka (klarArt).

Avtor: CZM Domžale; Foto: CZM Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi