Izračun zavarovanja

Prav vsakdo se v življenju vsaj enkrat sreča z zavarovanjem, pa naj bo to zavarovanje življenja, avta, hiše, nezgodno zavarovanje in podobno. In prav vsi si želimo, da bi bilo takrat, ko sklepamo kateregakoli izmed novih zavarovanj, postopek čim bolj preprost in hiter. Za to so odlično poskrbeli prav v Vzajemni, saj vam olajšajo sklenitev zavarovanja tako, da vam opravijo izračun zavarovanja. Le-ta je povsem pregleden in hiter, tako da boste postopek razumeli tudi tisti, ki pač na tem področju niste najbolj domači.

Najbrž Vzajemno že poznate in se dobro zavedate, da je to največja specializirana zavarovalnica, ki pokriva številna področja prostovoljnih zavarovanj. Pohvali se lahko z bogato tradicijo in vrhunskimi storitvami, zato vam priporočamo, da izračun zavarovanj opravite kar pri njej. Pri tem moramo omeniti tudi to, da vam pri Vzajemni res ponujajo takšne in drugačne vrste zavarovanj. Med njimi jih izpostavljamo le nekaj: nezgodno zavarovanje, zavarovanje za tujino, zavarovanje Dental, zavarovanje otrok, dopolnilno zdravstveno zavarovanje, zdravstvena polica in tako naprej.

Preden opravite informativen izračun zavarovanja, naj vam na kratko opišemo najbolj pomembne vrste zavarovanj.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

To je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje v celoti ne krije. V naši državi obvezno zdravstveno zavarovanje žal ne pokrije vseh tistih stroškov, ki lahko nastanejo tekom zdravljenja. Prav zaradi tega je dodatno neobvezno zavarovanje še kako potrebno.

Zavarovanje za tujino

To je zavarovanje za vse tiste, ki se odpravljajo na pot v tujino. Lahko izkoristite tudi možnost celoletnega zavarovanja. S sklenitvijo zavarovanja za tujino si med drugim zagotovite celodnevno asistenco v slovenskem jeziku, informacije o najbližji zdravstveni ustanovi, nujne zdravstvene prevoze in tako naprej.

 

Zavarovanje otrok

Z zavarovanjem otrok vam nezgodno zavarovanje za otroke omogoča, da boste pokrili vse nepričakovane stroške, do katerih lahko zelo hitro pride v nepredvidljivih situacijah.

Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje ima številne prednosti, saj krije stroške za preureditev prostorov v primeru trajne invalidnosti, krije stroške medicinskih pripomočkov v primeru trajne invalidnosti, omogoča družinsko rento v primeru nezgodne smrti staršev za obdobje desetih let in tako naprej.

Na naslednji povezavi si boste lahko prebrali vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za izračun zavarovanja. Želimo vam pametno odločitev, ki bo vplivala na vašo prihodnost.

Naročnik oglasa: Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

Komentarji uporabnikov
Tagi