Iščete delo? Gostilna Repanšek iz Homca v svoj kolektiv vabi osebo z veseljem do kuhanja!

Gostilna Repanšek iz Homca, ki velja za domačo družinsko gostilno z več kot stoletno tradicijo, v svoj kolektiv vabi kuharja/kuharico ali osebo z veseljem do kuhanja. Če vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv, obenem pa si želite novih delovnih izkušenj ter imate veselje do kuhanja, potem je delovno mesto v njihovem kolektivu več kot primerno za vas.

Gostje pod stare kostanje Gostilne Repanšek na Homec prihajajo že od leta 1889, torej že natanko 130 let strežejo žejnim, lačnim in zabave željnim. V gostilni strežejo odlične domače jedi, nedeljska kosila in dnevne malice, njihova domača kuhinja pa privablja goste od blizu in daleč. Od spomladi pa vse do jeseni, pa lahko vsak petek v gostilni užijete košček morja, saj takrat postrežejo tudi z morskimi dobrotami. Njihovi prostori so opremljeni sodobno ali tradicionalno in so primerni tudi za ples. Poleg notranjih prostorov za zaključene družbe, imajo tudi veliki zeleni letni vrt, kjer lahko v senci prijetnega ambienta uživate v idiličnem vaškem okolju. Pri njih je poskrbljeno za vse – imajo veliko parkirišče, otroško igrišče, namizni nogomet, stranišče za invalide in previjalnico za dojenčke.

V svoj kolektiv vabijo kuharja/kuharico ali osebo z veseljem do kuhanja

Če bi bili radi del kolektiva Gostilne Repanšek, ki jim je delo v gostinstvu izziv, si želite novih delovnih izkušenj in veselje do kuhanja, potem se jim lahko pridružite, saj v svoj kolektiv vabijo kuharja/kuharico ali osebo z veseljem do kuhanja.

Gostilna Repanšek
Bolkova 42, Homec
1235 Radomlje
www.gostilnarepansek.si

Kontakt
Andrej Repanšek
e-naslov: andrej.repansek@gmail.com
GSM: 041 356 710

 

 

 

 

Komentarji uporabnikov
Tagi