Helios ostaja glavni sponzor domžalskega košarkarskega kluba

Iz uprave domžalskega košarkarskega kluba barvarjev so sporočili, da so se na sestanku sestali s predstavniki novega japonskega lastnika Skupine Helios, družbe Kansai Paint, na katerem so jim predstavili svoje delovanje, razgovori pa so potekali tudi o nadaljnjem sponzorskem sodelovanju Skupine Helios in Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, ki v obojestransko zadovoljstvo poteka že 37 let, kar je verjetno slovenski rekord v dolžini glavnega pokroviteljstva enega kluba.

Na sestanku v prostorih Košarkarskega kluba Helios Suns so se sestali Tatsuya Yada, predstavnik Kansai Paint, David Kubala, generalni direktor Skupine Helios, Toni Dragar, domžalski župan, Aleš Klavžar, predsednik Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, Lado Gorjan, športni direktor kluba ter Miha Šetina, član Upravnega odbora kluba. Vsi skupaj so si najprej ogledali del treninga mladinske ekipe Heliosa, državnih prvakov Slovenije za leto 2017, zatem je sledil ogled vseh prostorov domžalske športne dvorane. Gostoma je nato Aleš Klavžar predstavil delovanje kluba, njegove uspehe ter načrte za prihodnost.

Kot so še sporočili iz uprave košarkarskega kluba sta bila tako Tatsuya Yada, kot David Kubala vidno presenečena in zadovoljna nad videnim, predvsem nad izvrstnimi pogoji za treninge ter velikim številom mladih košarkarskih nadobudnežev, ki se kalijo v domžalskem klubu. V razgovorih, ki so sledili, je bilo dogovorjeno, da bo Helios tudi vnaprej podpiral domžalski košarkarski klub, tako da bo v kratkem podpisana nova, dolgoročna sponzorska pogodba. Na ta način so postavljeni temelji, da bo Košarkarski klub Helios Suns tudi v bodoče ostal eden vodilnih slovenskih klubov ter da bodo imeli mladi domžalski košarkarji še naprej vse pogoje za razvoj v odlične igralce.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KK Helios Domžale
Komentarji uporabnikov