Grinijevo časnikovanje: Katera naslovnica bo krasila prvi Grinijev časnik?

Okoljska vzgoja najmlajših je zelo pomembna, saj otrokom vgrajuje vrednote, ki jih potem spremljajo celo življenje. Zato maskota Javnega komunalnega podjetja Prodnik, sedaj že dobro prepoznan in nadvse priljubljen vesoljček Grini, tudi v letošnjem letu nadaljuje z ozaveščanjem otrok v sodelovanju s šolami in vrtci.

Drugi in tretji razredi osnovnih šol z območja občin Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče ravno v tem času sodelujejo pri ustvarjanju Grinijevega prvega časopisa za otroke, ki bo pokrival okoljske teme, kot je ločevanje odpadkov, kako odpadki dobijo novo življenje, pot vode vode, za popestritev pa tudi nekaj miselnih ugank na te teme. Grini pa je učence povabil tudi k ustvarjanju naslovnice.

Vse prejete naslovnice so objavljene na Grinijevi spletni strani, kjer do 10. 3. 2019 poteka všečkanje oziroma glasovanje za najboljšo naslovnico. Naslovnica, ki bo prejela največ všečkov in hkrati tudi največ glasov s strani žirije, bo postala čisto prava naslovnica Grinijevega časopisa. Vabljeni h glasovanju čisto vsi.

 

 

Komentarji uporabnikov
Tagi