Godba Domžale v finalnem izboru za Naj godbo v Sloveniji!

V okviru Nedeljskega dnevnika že dober mesec poteka akcija izbora Naj godba, kjer bralci izpolnjujejo kupone in glasujejo za Naj godbo v Sloveniji. V finalni izbor 12 godb se je uvrstila tudi Godba Domžale, ki je v zadnji številki Nedeljskega dnevnika tudi predstavljena.

Prihodnje leto bo Godba Domžale praznovala častitljivih 130 let delovanja. V tem času je postala uspešna blagovna znamka Domžal, saj skorajda ni prireditve v našem kraju, da njenega programa ne bi popestrila Godba Domžale. Poleg nastopanja na različnih prireditvah, jih lahko velikokrat vidite na tradicionalnih promenadah in seveda tudi na samostojnih koncertih, ki so pa vedno posebna poslastica za glasbene sladokusce. Uspešno pa se domžalski godbeniki promovirajo tudi izven naših meja.

Glasovanje za Naj godbo, bo potekalo do 15. novembra 2013. Glasovanje je enostavno, saj le izrežete glasovnico, ki jo boste našli v Nedeljskem dnevniku in jo pošljete na naš naslov: Nedeljski dnevnik, 'Godbe', p. p. 38, 1001 Ljubljana.

Vabimo vas, da tudi vi glasujete za Godbo Domžale in ji s svojim glasom namenite mesto, ki ji gre – Naj godba v Sloveniji!

Več informacij boste našli TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov