Februar bo obarvan ustvarjalno

Center za mlade Domžale odpira že tradicionalni likovni in literarni natečaj, tokrat z naslovom Človek izziva, narava odriva. Tema odpira vprašanja človekovega vpliva na naravo in kako se narava odziva na naša dejanja.

Kakšno življenje nas čaka v prihodnosti? Nas bo življenjski slog pripeljal do krize ali bomo še pravi čas poskrbeli za spremembe na bolje?

Dela lahko oddate v različnih likovnih tehnikah in literarnih žanrih. Na natečaju lahko sodelujejo vsi – od otrok do upokojencev. Rok za oddajo del je 17. 4. 2020. Več informacij o natečaju najdete spletni strani www.czm-domzale.si.

Tisti, ki vas zanima kreativno pisanje, pa ne veste kje in kako začeti, vas vabimo na sklop delavnic kreativnega pisanja Katere zgodbe si pa ti junak? z Miomiro Šegina. Delavnice vsebujejo štiri srečanja, prvo bo v četrtek, 27. 2. 2020, ob 19. uri. Vključi gumb za domišljijo, prepusti se raziskovanju časa/prostora ter napiši dobro zgodbo. Delavnice so namenjene mladim med 15. in 30. letom in so brezplačne, obvezne predhodne prijave.

Vam bo potekel ali je že potekel študentski status? Če bi želeli izvedeti, kako se znajti v obdobju brez študentskega statusa, se nam pridružite na predavanju v četrtek, 27. februarja 2020, ob 18. uri v Centru za mlade Domžale. Na druženju bomo spoznali različne vidike dela, socialne varnosti in odgovorili na najpogostejša vprašanja mladih ob iskanju prve zaposlitve ter s tem poskrbeli, da boste v obdobje odraslosti vstopili oboroženi do zob. Obvezne predhodne prijave.

Več informacij o dogodkih si lahko preberete na spletni strani www.czm-domzale.si.

Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi