Ena na milijon: “Ko na tomboli zadeneš glavni dobitek”

Skupina Harmonk’N’Roll predstavlja svojo novo uspešnico, ki zagotovo ne bo manjkala na vseh prihajajočih poletnih zabavah in koncertih, na katerih boste lahko v prihodnje ujeli skupino. Naslov je pomenljiv – ‘Ena na milijon’.

Fantje, ki so znani po svoji odlični in neumorni energiji, pravijo, da pesem ‘Ena na milijon’, za katero so posneli tudi videospot, podarjajo vsem dekletom tega sveta, saj je vsaka izmed njih nekaj posebnega.

Pod glasbo in besedilo skladbe se je podpisal eden najbolj iskanih avtorjev ta hip pri nas, Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar. Video produkcijo so fantje zaupali srbskemu zvezdniku Djomli KS, ki je ustvaril malce drugačno ljubezensko zgodbo.

Skupina Harmonk’N’Roll predstavlja svojo novo uspešnico “Ena na milijon”. (Foto: Uroš Razstresen)

Pevec skupine Nejc Fabjan o pesmi pravi, da je zelo čustvena, morda jih prav zaradi tega predstavi v nekoliko drugačni luči, kot so jih ljudje vajeni od njih: ”Ampak tudi to smo Harmonk’N’Roll. Pesem ima ogromno energije, govori pa o Njej, tisti ta pravi ljubezni, ki se zgodi morda enkrat v življenju in jo skušaš obdržat do konca življenja.” In še doda: ”Močno verjamem, da bo pesem našla svoj prostor pod soncem, saj gre za energično pesem, ki kar kliče po nastopu v živo.

”Na snemanju videospota Ena na milijon smo se res zabavali. Še najbolj se je ‘namatral’ naš pevec Nejc, ki je dejansko moral pokazat svoja igralske sposobnosti. Ostali smo sedeli v gostilni in nazdravljali, tako da težko govorim o kakšnem hudem delu” v smehu pove basist Boštjan Kokalj.

Miha Ulčar; Foto: Tjaša Pustotnik, Uroš Razstresen; Video: Skupina Harmonk’N’Roll

Komentarji uporabnikov
Tagi