Domžalska Jasmin Sport Ledita ponovno osvojila naslov prvakinj mednarodne Ženske Extra lige 

Z zaključnim turnirjem, ki je tokrat potekal v Murski Soboti, se je končala druga sezona razvojne mednarodne Ženske Extra lige, katere center so ravno Domžale. Po sobotnih polfinalnih razpletih so se v nedeljo, 22. aprila 2018, najprej v borbi za tretje mesto pomerili ekipi ŽKK Pomurje in ŽKK Jesenice-Kranjska gora, nato pa za prvo mesto ekipa ŽKD Jasmin Sport Ledita in ŽKK Krka.

Vzdušje med finalno tekmo v Športni dvorani I. Osnovne šole v Murski Soboti je bilo vroče, saj sta obe ekipi s seboj pripeljale kar precejšnje število navijačev, kateri so poskrbeli za pravo športno vzdušje. Vse pohvale gredo seveda tudi domači publiki, ki so s svojo prisotnostjo številčno podprli sam dogodek.

Za izvedbo F4 – Zaključnega turnirja Ženske Extra lige  se zahvaljujemo organizatorju ŽKK Pomurje, da je turnir uspel v čudovitem sijaju in blišču. Hvala tudi vsem klubom, ki pišejo zgodovino Ženske Extra lige! Zahvala pa tudi vsem podpornikom tako LEDITE kot tudi Ženske Extra lige, vsem obiskovalkam in obiskovalcem, ki so poskrbeli, da je bilo vzdušje športno in prijetno. Posebna zahvala gre tudi fotografu Denisu Čehu ter Tjaši Bršan za čudovito paleto odličnih fotografij!

»Dekletom vse pohvale za vso sezono, ki je bila polna vzponov in padcev ter poškodb, ki so nas samo okrepile. Čestitke tudi za osvojeno prvo mesto na finalni tekmi Ženske mednarodne razvojne Extra lige. Trud, delo, volja, želja, karakter in močna motivacija nas je pripeljala do končnih rezultatov – naslova prvakinj. Ste vzor našim mlajših generacijam Leditk, ki prihajajo za vami! Hvala vsem in vsaki posebej za svoj delež v ekipi … hvala, da ste del nas in z nami pišete zgodovino ŽKD LEDITA. Vse to je delo celotnega kluba, vseh trenerjev (Tomaž Ulčar, Klemen Zaletel, Miha Belšak, Špela Žura ), igralk, staršev in podpornikov … to je nagrada za VSE VAS oziroma za vse NAS! Hvala, ker ste! « je ob zaključku turnirja povedala trenerka mlade članske ekipe, Elvira Rošič Ključanin.

Polfinalni tekmi, sobota 21. 4. 2018

ŽKD Jasmin Sport Ledita – ŽKK Pomurje 73:44

ŽKK Krka – ŽKK Kranjska gora -Jesenice 77:52

Finalni tekmi, nedelja 22. 4. 2018

ŽKK Pomurje – ŽKK  Kranjska gora -Jesenice 63:42

ŽKK Krka – ŽKD Jasmin Sport Ledita 57:65

MVP F4: Škof Barbara (Jasmin Sport Ledita)

Strelka lige: Pia Zupan, Jasmin Sport Ledita
Naj peterka: Lejla Rošić (Jasmin Sport Ledita), Škof Barbara (Jasmin Sport Ledita), Lejla Pamić (KG Jesenice), Jana Jurečič, (Krka), Anja Samec (Pomurje).

Zahvaljujemo se vsem navijačem, ki so nas skozi celo sezono spodbujali v dobrem in slabem, vsem podpornikom našim članskim Leditkam, podjetju AS Domžale – Moto center, Tosami d.o.o. z blagovno znamko JASMIN SPORT, Agenciji Kapital, zavarovalnici SAVA, kavarni TIBU in avtoprevozniku Vuk Kristjan s.p. Brez vas nam ne bi uspelo. Hvala iz srca!

HVALA, da ste del nas in z nami premikate meje … se vidimo pod koši!

Vabimo k vpisu v našo šolo košarke LEDITA, ki bo vesela novih deklic letnik 2006 in mlajše …, da bodo nekoč pod koši zastopale domžalske Leditke!

Se vidimo pod koši!

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita

 

Komentarji uporabnikov
Tagi