Domžalčanki Barbari Gavranović naslov miss fotogeničnosti

V nedeljo, 2. decembra 2018, smo dobili Miss Športa. To je postala Tržičanka Dora Markun, rokometašica, ki se ukvarja tudi s fitnesom. Med izbranimi dvanajstimi finalistkami, ki so se potegovale za Miss športa Slovenije, sta bili tudi Domžalčanki, Maja Grintal in Barbara Gavranović, ki je postala miss fotogeničnosti, obe smo tudi predstavili na našem portalu ter naše bralce povabili, da zanju glasujejo preko spletnega glasovanja, saj je bil v močni konkurenci cveta lepotic, dobrodošel vsak glas za domžalski lepotici.

Miss športa Slovenije 2018 je postala Tržičanka Dora Markun, rokometašica, ki se ukvarja tudi s fitnesom. Prva spremljevalka je postala Mojca Haberman, potapljačica na vdih iz Vuzenice, druga Kristina Zvonar, plesalka latinskoameriških in standardnih plesov iz Šmarjah pri Jelšah. Miss fotogeničnosti je postala domžalska lepotica Barbara Gavranović, ki se ukvarja s pilatesom. Se pravi, da v Domžalah ne slovimo samo po slamnikih temveč tudi po lepoticah.

Izbor za Miss športa je potekal tako, da je polovica glasov prispevala žirija, ki so jo sestavljali lanska Miss Športa Manca Šepetavca, telovadec Sašo Bertoncelj, rokometaš Ognjen Backovič, biatlonec Klemen Bauer, miss Slovenije 2012 in osebna trenerka Nives Orešnik ter Maja Benko, članica vodstva Zavarovalnica Adriatic Slovenica, glavnega sponzorja. Preostale glasove je dalo internetno glasovanje, prisotnost in prizadevnost na vajah ter testiranje splošne razgledanosti in komunikativnosti na firmi Profil.

Miss fotogeničnosti Barbara Gavranović je študentka magistrskega programa nemcistike in anglistike, ki poleg tega vodi tudi ure pilatesa v fitnes centrih in športnih društvih (ŠD Feniks KamnikŠD Tabor Ljubljana). Miss športa Slovenije je želela postati zato, ker želi širiti pozitiven odnos do športa, pokazati, da je gibanje pomembno za naše zdravje, predstaviti ljudem da v športu lahko uživaš, da je šport lahko sprostitev in mladim sporočiti, da ni potrebno izgledati kot supermodel, da se v svojem telesu počutiš odlično, temveč, da je lepota v vsakem izmed nas.

Barbari, ki ji ob tej priložnosti čestitamo za osvojeni naslov, lahko sledite tudi na njeni Facebook strani, kjer deli video vsebine in nasvete o vadbi ter zdravem načinu življenja.

Miha Ulčar; Foto: YouTube

Komentarji uporabnikov
Tagi