Člani Savate kluba Domžale pridno nabirajo odličja

Na minulem univerzitetnem in državnem prvenstvu v lahko kontaktni – assaut verziji v francoskem boksu, ki je potekalo v Ljubljani, so članice in člani Savate klub Domžale (SKD) ponovno osvojili kar nekaj odličij.

Tina Šuštar je na univerzitetnem prvenstvu v kategoriji do 56kg osvojila 3.mesto, prav tako 3. pa je bila tudi na članskem državnem prvenstvu v kategoriji do 56kg. Finalistka izbora za Miss športa 2013, je tako že na začetku sezone potrdila dobro formo. Aktualni državni in evropski kadetski podprvak Miha Žargi, je v kategoriji do 80kg zlahka odpravil konkurenco in tudi v novi sezoni nadaljeval kjer je končal lansko, na 1. mestu.

V kategoriji do 85kg, je Luka Mljač prikazal odlično predstavo ter se zasluženo znova zavihtel na 1.mesto. Pravo prevlado pa sta v najtežji kategoriji nad 85kg pokazala Rok Topolovec in Bojan Rusjan, ki sta premagala vso konkurenco ter osvojila prvi dve mesti.

Na zmagovalni oder se je s 3. mestom v kategoriji do 70kg tako v univerzitetni kot tudi članski konkurenci uvrstil Nejc Pungerčar. Prvič pa sta tekmovalne izkušnje v članski konkurenci nabirala tudi brata Aleš in Andrej Breznik.

Številna odličja, so potrditev dobrega dela na treningih ter napovedujejo dober obet v nadaljevanju tekmovalne sezone.


 

Avtor: SKD
Komentarji uporabnikov