Božiček in Dedek Mraz bosta letos v Domžale pripeljala Siddharto in Modrijane

Potem, ko je Miklavž, prvi dobri mož v začetku meseca decembra opravil svoje delo in se nato skupaj s spremljevalci odpravil na zaslužen dopust, sta zdaj polno zaposlena še dva dobra moža. Če sta pretekla leta Božiček in Dedek Mraz delovala ločeno, pa bo letos drugače, saj bosta domžalske otroke v Češminovem parku obiskala kar skupaj. Za velike otroke pa bosta v veliki prireditveni šotor pri domžalskem tržnem prostoru pripeljala dva velika slovenska banda, Siddharto in Modrijane.

Božiček in Dedek Mraz v Češminovem parku Domžale

Tudi letos bo Občina Domžale poskrbela, da pridni otroci ne bodo ostali brez zasluženih daril ob koncu leta. Še več, uspelo se jim je dogovoriti tako z Božičkom kot z Dedkom Mrazom, da jih obiščeta kar skupaj. Glede na to, da so lani domžalski gasilci Božička reševali s strehe konstrukcije v parku, kamor je priletel in da se je dedek Mraz pripeljal na kočiji s poniji in v sprevodu z Godbo Domžale, bo podobno atraktivno gotovo tudi letos.

Da ju bodo domžalski otroci na ta dan lažje pričakali, bodo poskrbeli v Kulturnem društvu Mlin Radomlje, ki bo tudi letos poskrbel za krajšo igrico pred prihodom obeh dobrih mož. Potem pa … pustimo se presenetiti, a gotovo bosta Božiček in Dedek Mraz poskrbela za vse otroke, ki se bodo sprejema udeležili. Na uho nam je celo prišlo, da bosta delila nekaj zdravih in nekaj sladkih daril ter celo posebno svetleče darilo. Skratka, povabljeni prav vsi v Domžale v Češminov park, ki bo na ta dan praznično zažarel in razveselil vse otroke in njihove starše.

Čarobne Domžale: Siddharta in Modrijani

Najbolj čarobni mesec v letu bo letos v Domžalah še posebej prazničen, saj bosta na domžalski praznični oder stopila kar dva velika slovenska benda. Po enajstih letih bo Domžale obiskala najbolj znana slovenska rock skupina Siddharta, ki bo po hitrostno razprodanem koncertu v Kinu Šiška v sklopu legendarne oddaje Izštekani, in dveh koncertih v Cvetličarni, v petek 22. decembra 2017 predstavila največje uspešnice 22. letnega delovanja. Poleg Siddharte bodo na Domžalskem odru nastopili še številni drugi glasbeni izvajalci iz Domžal in okolice.

Že naslednji dan pa bodo oder zasedli Modrijani, ki veljajo za najbolj prepoznavno narodno zabavno skupino v Sloveniji in so od svojega začetka leta 2000 izdali že 14 albumov, od katerih je večina prejela nagrado za visoko število prodanih izvodov. O njihovem uspehu pričajo tudi mnoge prejete nagrade popularnosti in vedno polne koncertne dvorane, odri in šotori. Modrijani so tudi organizatorji uspešnega festivala Noč Modrijanov, ki podira rekorde v hitrostni prodaji vstopnic. V Domžalah bodo v štiri urnem nastopu s svojimi priljubljenimi in dobro poznanimi narodno – zabavnimi hiti, pogreli srca in razmigali telesa pod domžalskim čarobnim šotorom.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič, TIC Domžale, arhiv Siddharte in Modrijanov
Komentarji uporabnikov