Bi jezikali po francosko? Ali pa spoznavali tehnike učinkovitega učenja?

Bi se učili francoski jezik ali pa morda obnovili svoje znanje? V Centru za mlade Domžale bodo v mesecu februarju pričeli z tečajem francoskega jezika in sicer so odprte prijave za začetni in nadaljevalni tečaj, izvedel pa se bo tisti, za katerega bodo prejeli več prijav. Za vse tiste, ki jim učenje dela težave in ne vedo, kako se spopasti z obilico učne snovi, pa pripravljajo delavnice o tehnikah učinkovitega učenja, ki so namenjene osnovnošolcem od 6. do 9. razreda.

Tečaj francoskega jezika

Se želiš učiti francoski jezik? Ali pa obnoviti svoje znanje?

S tečajem francoskega jezika začenjamo 20. februarja 2019. Tečaj bo potekal ob sredah, 17:45-19:15. Zbiramo prijave za začetni in nadaljevalni tečaj – izvedel se bo tisti za katerega bomo prejeli več prijav.

Tečaj vodi Tanja Manigoda Stanojević, dipl. profesorica francoskega jezika in književnosti. Cena: 40€ ob min. 6 udeležencih.

Obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568.

Šola? Ni panike! – Delavnice o tehnikah učinkovitega učenja

Ti učenja dela težave? Ne veš, kako se spopasti z obilico učne snovi? Na testih in spraševanju “zmrzneš”?

Pridruži se nam na delavnicah tehnik učinkovitega učenja Šola? Ni panike! in spoznaj različne načine kako se spopasti z učno snovjo in šolskimi izzivi.

Delavnice bodo potekale ob ponedeljkih, med 16. in 17. uro, in so namenjene osnovnošolcem od 6. do 9. razreda. Delavnice vključujejo 5 srečanj, prvo, uvodno bo 18. februarja 2019.

Obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Število mest je omejeno.

Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi