Bašić iz Radomelj v Gorico, kjer je nasledil Srebrniča

V Nogometnem klubu Radomlje so na željo trenerja Nermina Bašiča sporazumno prekinili sodelovanje in mu omogočili prestop v NK Gorico. Odločitev trenerja Bašića, s katerim so osvojili naslov jesenskega prvaka 2. SNL, je Radomljane nekoliko presenetila, vendar nikakor niso želeli omejevati osebnih in športnih ambicij dosedanjega trenerja.

Že nekaj časa je znano, da bo Primorce v pomlad popeljal novi strateg, legendarnega Mirana Srebrniča je včeraj nasledil Nermin Bašić, ki je v zadnjem letu in pol uspešno deloval v Radomljah, s katerimi se je jeseni zavihtel na vrh 2. SNL.

»Ob tej priložnosti bi se v imenu kluba in v svojem imenu zahvalil Nerminu za opravljeno delo v preteklem letu in pol in mu zaželel veliko sreče in uspeha v novem klubu,« je v izjavi za javnost zapisal predsednik NK Radomlje Matjaž Marinšek.

Radomljani bodo ne glede na Nerminov odhod, naredili vse, da nadaljujejo zastavljeno delo in tudi v drugem delu prvenstva ostanejo na vrhu prvenstvene lestvice. Ime novega trenerja bodo sporočili v kratkem, saj so pogajanja s kandidati v teku, so še sporočili v izjavi za javnost.

Miha Ulčar; Foto: NK Radomlje

Komentarji uporabnikov
Tagi