24. Slovenian junior open 2019 po začetnih kvalifikacijah že v znamenju glavnega turnirja

24. Slovenian junior open 2019, ki te dni v organizaciji Teniškega kluba Domžale poteka na teniških igriščih v Športnem parku Domžale, se je že prevesil v drugi del, saj po začetnih kvalifikacijah od torka dalje poteka glavni turnir. ITF turnir, ki šteje za točke za svetovno mladinsko jakostno lestvico do 18 let, bo na teniških igriščih v Športnem parku Domžale potekal vse do nedelje, 1. septembra, ko bo na sporedu finale posamezno in dvojic.

Po drugem kolu glavnega turnirja so izmed nastopajočih domačih teniških igralcev v igri še trije fantje in šest deklet. V drugem kolu sta ponovno odlično nastopili sestri Tara Katarina in Ela Nala Milić in pa Alja Belinger, Tjaša Klevišar, Tara Gorišek in Zala Ule. Pri fantih pa Aljaž Jeran, Blaž Vidovič in Žiga Kovač.

Danes smo bili priča tudi najdaljšemu dvoboju na turnirju, ki sta ga prikazali Hrvatica Vican in Bolgarka Trenčeva, trajal pa je kar štiri ure. Zmagala je Hrvatica s 75 57 62.

Direktor turnirja Igor Ogrinc in predsednik kluba Marjan Ogrinc v družbi legende svetovnega tenisa gospoda Nikole Piliča.

Slovenian junior oper 2019 se bo zaključil z nedeljskim finalom posamezno in dvojice. Seveda ste ljubitelji tenisa vabljeni k ogledu tekem in k spodbujanju tako domačih kot tudi tujih igralk in igralcev.

Miha Ulčar; Foto: Teniški klub Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi