1. tekmovalni dan lige FIT FIT ŽKD Ledita

Žensko Košarkarsko Društvo LEDITA tudi v tem šolskem letu organizira interno tekmovanjem v sklopu Šole košarke – LIGA FIT FIT. Naš projekt je letos podprl Športni center FIT FIT, k sodelovanju pa smo povabili tudi ŽKK Domžale in tako tekmovanje popestrili z večjim številom deklic na tekmovalnih dneh.

Tudi to šolsko leto organiziramo interno ligo Šole košarke LEDITA, saj se je v prejšnjem šolskem letu Jasmin lige udeležilo ogromno število deklic. Lansko šolsko leto se je projekt tako izkazal za zelo priljubljen in zabaven. Letos nas je pri izvedbi lige podprl Športni center Fit Fit, po katerem je liga tudi dobila ime – Liga FIT FIT. Z našim projektom želimo popularizirati žensko košarko. S tem namenom smo k sodelovanju povabili tudi Ženski Košarkarski Klub Domžale. Menimo, da lahko s skupnimi močni dosežemo večjo popularizacijo ženske košarke na lokalni ravni in deklice skozi igro navdušimo za ta čudovit dinamičen šport.

Na 1.tekmovalnem dnevu smo deklice razdelili po znanju in starosti ter velikosti, da je bilo tekmovanje enako za vse ekipe. Ekipe smo letos poimenovali po dejavnostih v Športnem centru Fit Fit in sicer : ZUMBICE, PUMP-ice, BOWLERKE, FITICE, JUMPEKRE in BILDERKE. Vsaka deklica je prejela spominsko majčko Lige FIT FIT. Deklice so prikazale obilo veselja, dobrega timskega duha, lepe igre in veliko zadetih košev. Poleg košarke so tokrat dekleta pokazala še svoje likovne sposobnosti, saj najlepšo likovno mojstrovino tudi letos na koncu likovnega natečaja nagradimo. Deklice so se pomerijo tudi v štafetnih igrah ter spretnostnih poligonih. Pripravili smo tudi nagradne igre za starše, ki so v veliki meri z veseljem sodelovali in pokazali kako natančni so v igri "Met za 3" kot tudi v igri "Met za 2". Nagrade prispeva seveda pokrovitelj projekta Športni center FIT FIT.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Športnemu centru FIT FIT, ki nam je omogočil projekt LIGA FIT FIT, podjetju AS Domžale MOTO CENTER d.o.o., podjetju Tovarna Organika d.o.o. ter podjetju Tosama d.o.o.

Zahvaljujemo se tudi Ženskemu košarkarskemu klubu Domžale na sodelovanju, vsem prostovoljcem, ki so omogočili nemoten potek 1. tekmovalnega dne, ki je bil več ko uspešen.

Se vidimo pod koši!

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita; Video Why Nervoza
Komentarji uporabnikov