Zaradi krompirja zagorelo na Zupančičevi ulici v Domžalah

Malo po drugi uri popoldne je bil  Regijski center za obveščanje obeščen, da je prišlo do požara v stanovanjskem bloku na Zupančičevi 11 v Domžalah.

Na kraj požara so bili takoj napoteni poklicni gasilci CPV Domžale, prostovoljni gasilci PGD Domžale – mesto in prostovoljni gasilci PGD Jarše Rodica,  policisti PP Domžale in nujna medicinska pomoč ZD Domžale.

Na srečo ni šlo za večjo intervencijo, saj je bilo že takoj po prihodu na kraj intervecije ugotovljeno, da je prišlo do manjšega požara, v enem izmed stanovanj, zaradi tega ker se je vnelo olje na štedilniku. Pri tem pa je ogenj preskočil na napo in bližja vhodna vrata. Po domače povedano, jo je tokrat zagodel krompir …

Kot smo izvedeli so najprej posredovali bližnji sosedje, ki so preprečili najhujše, da se požar ni razširil naprej. Kot nam je povedal vodja intervencije in  vodja izmene CPV Domžale Bogdam Potočnik, so takoj po prihodu na intervecijo poskrbeli za prezračevanje hodnika in pregled stanovanja. Na interveciji je sodelovalo 5 gasilcev CPV Domžale, 14 gasilcev PGD Domžale – mesto in 7 gasilcev PGD Jarše Rodica.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov