NogometŠport

Za dekleti 100% vikend, pred njimi pa že novi izzivi!

V preteklem vikendu so se na igriščih z nasprotnicami merila dekleta U15, U17 in članice, prav vse ekipe pa so na svojih srečanjih zmagala in polepšala dneve navijačem.

Dekleta U17 s pol ducata deseženih zadetkov iz Velesovega z dobro popotnico pred FINALOM POKALA
Najprej so se v soboto predstavila dekleta ekipe U17, ki so gostovala v Velesovem in z zanesljivo zmago s 6:0 (3:0) upravičila vlogo favoritinj. Za Radomljanke je triktrat zadela Neva Kumalić, s premiernima zadetkoma v rumenem dresu se je izkazala Tjaša Kumer, enkrat pa je zadela še Lara Puc. Trener Meho Bašić je bil pred "tekmo leta", ko bo jutri ob 17.00 v Športnem parku Radomlje odigrano finale pokala deklet U17 upravičeno zadovoljen: "Odigrali smo dobro tekmo, spustili žogo in si priigrali kopico lepih priložnosti. Vsekakor se bomo na sredino finale pripravili po naših najboljših močeh in verjamem, da bodo dekleta dala vse od sebe".

Lepo vabljeni na finale pokala deklet U17, v sredo, 22. aprila 2015 ob 17.00 v Športni park Radomlje.

V 12. krogu so dekleta ekipe U17 gostovala v Velesovem in vknjižile novo zmago. Za Radomljanke je hat trick dosegla Neva…

Posted by ŽNK Radomlje on 20. april 2015

Dekleta U15 do dveh zmag s 3:1
Dekleta U15 V nedeljo dopoldan je v našem športnem parku potekal turnir deklet U15, ki so tako kot njihove kolegice, prikazale izvrstno nogometno predstavo in se z dvema zmagama zavihtele na vrh razpredelnice. V prvem obračunu, ki je bil obenem tudi derbi vodilnih ekip so s 3:1 premagale novomeško Krko, nato pa bile boljše še od vrstnic iz Velenja z identičnim rezultatom. Čestitke dekletom za prikazano predstavo, turnir pa si je ogledalo tudi lepo število gledalcev in navijačev, ki so glasno spodbujali svoja dekleta.

Končan je turnir deklic U15, katerega je danes v sončnem vremenu gostil Športni park Radomlje. Čestitke vsem dekletom,…

Posted by ŽNK Radomlje on 19. april 2015

Članice z zmago do lige za prvaka
Članska ekipa je v nedeljo ob 16.00 gostovala v Slovenj Gradcu, ki je bil jeseni z 1:0 boljši v Radomljah. Varovanke trenerja Milomirja Mandića so se želele domačinkam oddolžiti za poraz, kar jim je tudi uspelo. Spremljali smo slabo nogometno predstavo, več od igre pa so imela naša dekleta, ki so v 10. minuti povedla z zadetkom Monike Boh. Po vodstvu so imele Radomljanke še tri lepe priložnosti za povišanje vodstva, a jih niso izkoristile in kot pravi nepisano pravilo "kdor ne da, dobi", se je poigravanje v vezni vrsti in slaba podaja v obrambno linijo maščevala z 11-metrovko, katero je zanesljivo izvedla Sanja Malinić in tako postavila izzid polčasa, 1:1.

V drugi del so Radomljanke krenile odločneje in domačinkam niso pustile, da bi prihajale na obrambno polovico, za mirnejše nadaljevanje pa je z zadetkom s prostega strela poskrbela povratnica po poškodbi, Nina Predanič v 63. minuti. Po vnovičnem vodstvu so naša dekleta zagospodarila na igrišču, končni izzid srečanja pa je v 76. minuti, po dolgi podaji vratarke Sonje Čevnik, s svojim drugim zadetkom postavila Nina Predanič. Do konca srečanja se izzid ni več spremenil in tako so naša dekleta tudi teoretično že uvrščena v ligo za prvaka, kar je bil pred sezono tudi osnovni cilj trenerja Milomirja Mandića: "Pomembnost tekme, dejstvo da že tri tedne nismo nastopali in odsotnost treh standardnih igralk, je odločilno vplivalo na potek srečanja. Gledali smo slabo srečanje, z veliko obojestranskih napak. Navkljub skromni predstavi smo bili vseeno boljši nasprotnik in na koncu povsem zasluženo osvojili nove točke. Zadani cilj smo izpolnili, čestitke dekletom za nove tri točke, naše misli pa so že pri Jevnici, ki v nedeljo ob 19.00 gostuje v našem športnem parku. Upam in želim si, da pred domačo publiko zopet prikažemo dobro in predvsem učinkovito igro."

Lepo vabljeni na tekmo 16. kroga SŽNL, v nedeljo, 26. aprila 2015 ob 19.00 v Športni park Radomlje.

Foto: Rok Zore

Posted by ŽNK Radomlje on 19. april 2015

Avtor: Uroš Juračič; Foto: Rok Zore, ŽNK Radomlje
Komentarji uporabnikov
Pokaži več