V Športnem parku Domžale tekmovali v metih, suvanju krogle in metu kladiva

Atletski klub Domžale je v soboto, 21. marca 2015, več kot uspešno izvedel prvo letošnje atletsko tekmo v Športnem parku Domžale. Mladi atleti so se tokrat pomerili v zimskem prvenstvu v metih, suvanju krogle in metu kladiva.

Na prvi spomladanski dan je v Športnem parku Domžale potekalo Zimsko prvenstvo v metih za starejši mladinski in pionirski kategoriji ter Zimski miting v suvanju krogle in metu kladiva. Na tekmovanju je sodelovalo preko 80 atletov iz Slovenije, Hrvaške, Brazilije in Venezuele, nam je zaupal predsednik AK Domžale, mag. Gregor Golja. Najboljšim športnikom v kategorijah so podelili tudi medalje.

Domžale so pod organizacijskim vodstvom Atletskega kluba Domžale tako letos prvič gostile mlade perspektivne atlete, ki so se pomerili v suvanju krogle in metu kladiva. Za zaledje pa je več kot odlično poskrbel Marjan Kocman iz bližnjega Zorro bara, ki je športnikom nudil svoje odlične hamburgerje, ki so bili več kot dobrodošli po koncu tekmovanja. Brez odlične malice pač ne gre.

Rezultate tekmovanja si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov