V prvem krogu Pokala članic ekipa Jasmin Sport Ledita z novo igralko Američanko Megan

Jasmin Sport Ledita : Kranjska gora - Jesenice 103 : 27 (31:6, 29:9,17:6, 26:6) 

Prvi krog Pokalnega tekmovanja za članice je za nami. V domači dvorani Srednje šole Domžale je ekipa Jasmin Sport Ledita gostila ekipo Kranjske gore – Jesenice. Tekma je bila praktično odločena v prvem polčasu. Gostujoča ekipa je bila močno okrnjena, vendar so dekleta pokazala borbenost ter nekaj lepih potez. Jasmin Sport Ledita ima pred povratno tekmo, ki bo konec meseca novembra na Jesenicah, veliko razliko v prednosti. Med strelke so se zapisale vse igralke, saj so čisto vse stopile na parket.

Ob koncu prejšnje sezone smo bili malo skrivnosti o sestavi ekipe Jasmin Sport Ledita. Z veseljem vam predstavljamo Leditko Megan Rosenbohm, Američanko, ki je močna pridobitev k naši članski ekipi tako igralsko kot tudi osebnostno. Z njeno dinamično in agresivno igro smo v ekipo prinesli nov zagon in energijo. Igra na poziciji 1 in 2 , s svojo energijo na dekleta prenaša pridobljene izkušnje v ameriški ligi NCAA . V Sloveniji se počuti odlično, všeč ji je narava in ljudje. Z igranjem košarke za ŽKD Ledita se veseli novih izkušenj pod koši Ženske Extra Lige kot tudi Pokala članic.

Čestitke članicam za zmago ter nasprotnicam za prikazano. Hvala tudi občinstvu za podporo. Vabljeni na ogled članskih tekem, katere igramo v Srednjo šolo Domžale.

Avtor: ŽKD Ledita; Foto, video: ŽKD Ledita

Komentarji uporabnikov
Tagi