V dveh jutranjih prometnih nesrečah udeleženi sedem vozil

Danes zjutraj je v dobrih desetih minutah na območju Domžal prišlo do dveh prometnih nesreč, v katerih je bilo udeleženih šest osebnih in eno kombinirano vozilo. Ob 7.25 je počilo na trzinski obvoznici, ob 7.36 uri pa na Ljubljanski cesti v Domžalah.

Vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CPV Domžale Matjaž Hribar, nam je povedal, da so poklicni gasilci ob 7.25 uri posredovali na trzinski obvoznici, na kateri je prišlo do naleta štirih osebnih vozil in sicer malo pred križiščem za industrijsko cono. Gasilci so pritinaletno in protipožarno zavarovali kraj prometne nesreče in pomagali pri odstranjevanju vozil iz cestišča. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala materialna škoda.

Ob 7.36 uri pa je prišlo do prometne nesreče na Ljubljanski cesti v Domžalah in sicer v bližini uvoza na Prešernovo cesto. V nesreči sta bila udeležena dva osebna in kombinirano vozilo. Gasilci so po prihodu najprej protinaletno in protipožarno zavarovali kraj prometne nesreče, nato pa nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri oskrbi poškodovane osebe, ki je bila prepeljana na nadaljnjo zdravljenje v ljubljanski UKC. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CPV Domžale
Komentarji uporabnikov