Razstava adventnih aranžmajev v Cvetličarni na ovinku

Cvetličarna na ovinku v Radomljah, vabi na dneva odprtih vrat in tradicionalno razstavo adventnih aranžmajev, v soboto, 25. 11. in nedeljo, 26. 11. 2017.

Bliža se adventni čas, za nekatere najlepši čas v letu, ki napoveduje božično-novoletne praznike in oznanja konec starega in pričetek novega leta.

V Cvetličarni na ovinku tradicionalno, pred pričetkom adventnega časa, organizirajo dneve odprtih vrat in razstavo adventnih aranžmajev. Za vse ljubitelje cvetličnih aranžmajev in rož ali pa tiste, ki si želite dobiti kakšno novo idejo, v prihajajočem vikendu lepo vabijo na obisk Cvetličarne na ovinku, na naslovu Škrjančevo 1b, Radomlje. Radomeljska cvetličarna bo za razstavo obratovala po prilagojenem delovnem času in bo odprta v soboto, 25. 11. od 9., do 18. ure in v nedeljo, 26. 11. 2017, od 9. do 15. ure.

Več o dogodku si lahko ogledate v priloženem letaku, dodatne informacije o Cvetličarni na Ovniku pa najdete tudi na njihovi spletni strani www.cvetlicarnanaovinku.si ali na telefonski številki: 051 320 828.

Avtor: Cvetličarna na ovinku
Komentarji uporabnikov