Radomlje so po novem veliko bolj sladke. O tem se lahko prepričate Pri Zlati Kaplji!

Radomlje so po novem bogatejše za sladko ponudbo in sicer za sladice, ki si jih lahko privoščite v vsakodnevni stalni ponudbi Restavracije in picerije Pri Zlati Kaplji. Novica je zagotovo razveselila vse sladokusce in ljubitelje sladkega razvajanja, saj sedaj ne bo potrebno več razmišljati kam na tortico, kremno rezino, orehove rogljičke in na sladico v kozarcu. Še več, pripravili so akcijo, saj se v mesecu novembru z njihovo sladico lahko posladkate za 2 €.

Če se kdaj peljete mimo Radomelj po Prešernovi cesti proti Volčjemu Potoku ali pa obratno, potem ne morete zgrešiti Restavracije in picerije Zlate kaplje. Seveda tam ne boste dobili samo zlate kapljice, temveč vas čaka pravo razvajanje za vaš želodček. Restavracijo je leta 2007 prevzel gostinec Marjan Kocman in v tem času so postorili marsikaj, da je postal prav prijeten ambient, obenem pa so ponudbo hrane razširili, tako da lahko vsakdo najde nekaj za razvajanje svojega želodčka. V novi vsakodnevni stalni ponudbi imajo odlične tortice, kot so malinova, jogurtna, čokoladna … kremne rezine, orehove rogljičke ter sladice v kozarcu. Skratka, več kot primerna ponudba tudi za sladko razvajanje v dvoje.

Delovni čas: od ponedeljka do sobote, med 9.00 in 17.00, nedelja (rezervacije), med 12.00 in 17.00. Prazniki odprto med 12.00 in 17.00. Rezervacije izven delovnega časa na številki: 031 837 848. Ponudbo si lahko pogledate tudi na njihovi spletni strani.

Nova sladka ponudba v Restavraciji in pizeriji pri Zlati Kaplji.

Počasi se že bližajo prednovoletna druženja, za kar bodo poskrbeli tudi Pri Zlati Kaplji in v Tenis baru ZORO
Tudi letos bodo v Restavraciji in piceriji Pri Zlati Kaplji za prednovoletna druženja pripravili zanimivo in okusno gostinsko ponudbo tako za večje družbe kot za manjše skupine. Za večje skupine pripravijo okusne prednovoletno pogostitev v skupinski sobi, ki sprejme do 90 oseb. Za manjše skupine, posebna prednovoletna poslovna ali protokolarna srečanja bodo pripravili menije s hišnimi specialitetami ter tudi posebne prednovoletne menije.

Za razliko od druženj v restavraciji je prednovoletno srečanje v Tenis baru ZORRO lahko manj formalno in namenjeno mlajšim skupinam. Za organizacijo prednovoletnih druženj je posebej atraktiven delovni urnik konec tedna, saj je lokal odprt do 2. ure zjutraj. V baru sta tudi pikado in ročni nogomet, za spremljanje turnirjev in tekem pa tudi projektor. Gostinska ponudba v baru je lahko zelo različna, od kuhanja golaža v loncu presenečenja, do horse burgerjev, pic iz Restavracije in picerije Pri Zlati Kaplji ali pa klasične pogostitve s toplo hladnim bifejem. To pa še ni vse. Na lokacijah po vaši želji nudijo tudi catering. Svoje goste namreč razvajajo tudi na različnih lokacijah v naši okolici.

Naročnik oglasa: Restavracija in picerija Pri Zlati Kaplji

Komentarji uporabnikov
Tagi