Podjetništvo

Prijeten ambient in ponudba nove Kavarnice AndLy v centru Domžal, vas bosta več kot navdušila!

Center Domžal je po novem bogatejši za novo kavarnico, ki so jo poimenovali AndLy, nahaja pa se na Ljubljanski cesti 91. Prijeten ambient, ki je urejen v stilu 60-let, kjer boste deležni tudi več različnih pogledov slavne ameriške igralke Marilyn Monroe in njihova ponudba, med katero je nekaj posebnih sladkih dobrot, ki jih v Domžalah ne boste našli nikjer drugje, vas bosta več kot navdušila. Kavarnica je več kot samo lokal, saj boste tam lahko v miru popili kavico ali kakšen drug napitek, se okrepčali ali posladkali, si prelistali dnevne časopise ali pa poklepetali v družbi sorodnikov oziroma prijateljev. Obenem pa vas tudi ne bo bolelo v denarnici, saj imajo v kavarnici kar nekaj promocijskih cen, takšnih, ki jih drugje v Domžalah zlepa ne boste našli.

Vrata nove Kavarnice Andly, ki se nahaja na južni strani stanovanjsko-poslevnega objekta na Ljubljanski 91 (kjer se je nekdaj nahajal Bistro Piknik), v bližini notranjih parkirišč, so odprta vsak dan med 7. in 22. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 8. in 22. uro. Poleg vseh vrst pijač in odličnih koktajlov, vam vsak dan do 10. ure nudijo jutranjo kavico za samo 0,70€ in sicer si za to ceno lahko privoščite navadno kavo, kavo z mlekom, kapučino ali pa kavo s smetano. Posebej velja omeniti njihovo Akcijo 3 za 2, ki je drugje v Domžalah ne boste zasledili. Gre za posebno ponudbo menijev, ki si jih izberete sami in sicer lahko izbirate med kavo + toast ali kavo + cedevita ali toast + cedevita in to za ceno 2 €.

Iz Kavarnice AndLy pa tudi ne boste odšli lačni, saj imajo v svoji ponudbi poseben toast, ki je poimenovan 3 v 1 in je sestavljen iz treh kosov kruha, obložen s sirom, šunko, solato, paradižnikom in s prelivom po želji. Toast in tudi drugo njihovo ponudbo pa ne boste dobili na navadnih krožnikih, temveč boste postreženi s posebnimi krožniki iz kamna.

Iz Kavarnice AndLy ne boste odšli lačni, saj imajo v svoji ponudbi poseben toast poimenovan 3 v 1.

Za posladek vam v kavarnici priporočajo izvrstno bombico Andly, ki je dobesedno prava bomba in pravo doživetje za vsakega sladokusca. Sestavljena je iz biskvita, nadevom iz zmletih piškotov, orehov in meda. Za piko na »i« je dodana smetana s kakavnim ali jagodnim prelivom. V njihovi sladki ponudbi imajo na voljo tudi popečen ananas s sladoledom. Ob vsem tem vam nudijo še nekaj sladkih užitkov, zato vabljeni na obisk in pokušino.

Bombica Andly je dobesedno prava bomba in pravo doživetje za vsakega sladokusca.

Poleg notranjih dveh lično in tematsko urejenih prostorov imajo na voljo tudi letni vrt, v kratkem pa bodo pripravili tudi otroški kotiček. Se pravi, da se boste lahko brez skrbi predajali razvajanju, saj bo poskrbljeno, da bodo vaši otroci našli nekaj zase v otroškem kotičku.

Nova kavarnica je vsekakor več kot dobrodošla v Domžalah, zato vabljeni, da jo obiščete. Po kakšnih opravkih se vedno prileže kakšna kavica ali kaj drugega, če pa je to še prijeten ambient in prijazno osebje, kar Kavarnica AndLy vsekakor je, potem so tudi opravki popolni in dan veliko lepši.

Kavarnico AndLy lahko spremljate tudi na njihovem facebook profilu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič, Kavarnica AndLy
Komentarji uporabnikov
Pokaži več