Gostinstvo

Pizza & Grill Rustikana – najboljši žar v mestu

Če se želite razvajati z dobrotami s pravega žara, potem je Pizza & Grill Rustikana Domžale pravi naslov. Že daleč pred vhodom na njihov zimsko-letni vrt boste začutili vonj iz pravega žara na oglje, kjer boste sami pri sebi takoj potrdili, da ste se z izbiro tega gostinskega lokala odločili pravilno. Takoj, ko boste stopili v notranjost zimsko-letnega vrta, pa vas čaka še eno presenečenje. Notranjost je namreč opremljena po šefovi zamisli in njegovem trudu, ki vam pričara prekrasen ambient, ki ga ni daleč naokoli. Različni stari rekviziti, ki so razstavljeni po stenah v kombinaciji še drugih motivov, vam bodo takoj padli v oči, hkrati pa bodo v vas obudili občutek domačnosti. Če pa poleg dodamo še prijazno osebje in odlično hrano, potem je to pika na »i«.

Kontaktni podatki
Rustikana – pizza & grill
Naslov: Ulica Antona Skoka 2, 1230 Domžale
Telefon: 01 721 94 38, 031 222 757
e-naslov: info@pizzeria-rustikana-domzale.si
spletna stran: www.pizzeria-rustikana.si

Delovni čas: torek – nedelja in prazniki med 11.00 in 22.00, ponedeljek zaprto (od začetka aprila pa tudi v ponedeljek ne bo čas za počitek).

V Rustikani vas čaka pestra ponudba jedi, ki so vse zelo okusne. Seveda tudi z zmernimi cenami, zato vas nikoli ne bo bolelo v denarnici, kadar jih boste obiskali. In seveda, da ne pozabimo še na to: od njih nikoli ne boste odšli lačni in nezadovoljni, saj ne skoparijo s porcijami!


 

Vedno vam nudijo sveže malice, kosila in ostale jedi po naročilu. Poleg tega imajo za vas na jedilniku osemnajst vrst pizz iz krušne peči ter številne dobrote, ki jih spečejo na pravem žaru na oglje. V njihovi ponudbi z žara boste našli vse od a do ž, kot so domači čevapčiči v panceti, špikani čevapčiči ali špikana pleskavica s sirom, šiš čevapčiči, hišna pleskavica, pikantne klobase, mešano meso na žaru, ražnjiči, polnjena vešalica, svinjski medaljoni, uštipki, kalamari in še bi lahko naštevali. V ponudbi imajo tudi pestro izbiro solat in mešane jedi, kot so pečeni piščanci, svinjske krače, sveža svinjska rebrca … 

NOVO: Ponudba izpod peke
V mesecu maju pa so svojo ponudbo razširili še s hrano izpod peke in sicer je na voljo med vikendi, v preostalih dnevih pa po predhodnem naročilu. Izpod peke se boste lahko razvajali s teletino, svinjskimi rebrcami, kračami, hobotnicami … ter po novem po predhodnem naročilu tudi jagenjčka.

Prepričani smo, da ko jih boste enkrat obiskali, se boste radi vračali vedno znova, tako kot njihove stalne stranke. Sprejemajo pa tudi rezervacije za praznovanje obletnic, rojstnih dni, zaključene družbe …

V kolikor pa vam kdaj ne dopušča čas, da bi jih obiskali, pa jih lahko vsak pokličete in vam željene jedi vam pripeljejo tudi na dom. Pokličete jih lahko na telefonsko številko 01 721 94 38 ali 031 222 757.

Kje se nahaja Rustikana pizza & grill?

Na začetku Karantanske ulice v Domžalah, pred nekdanjo slaščičarno Lenček zavijete desno, kjer boste zagledali veliko tablo z njihovim napisom na zimsko-letnem vrtu, ob njem pa se nahaja parkirišče, kjer lahko parkirate svoje vozilo. Seveda pa je poskrbljeno tudi za otroke, saj imajo ob letnem vrtu večje število otroških igral, tako da se vi lahko brez skrbi predate razvajanju z njihovimi jedmi in prijazni postrežbi.
 

Predlagamo vam, da jih obiščete in se tudi sami prepričate, da takšnega žara, kot ga imajo v Rustikani ni v Domžalah in širši okolici. Pa dober tek!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Pizza & Grill Rustikana
Komentarji uporabnikov
Pokaži več