Pester konec tedna za Klub borilnih veščin Domžale

Domžalčani iz Kluba borilih veščin Domžale imajo pred sabo pester konec tedna, saj bodo poskrbeli za nove državne prvake v boksu in kickboxingu za leto 2016.

V Novi Gorici bo v soboto, 28. maja potekalo državno prvenstvo v kickboxingu, na katerem se bodo v disciplinah point fight, light contact in kick light pomerili kadeti, mladinci, člani ter veteran. Prvenstvo organizira ŠD Budokai Nova Gorica, odvijalo pa se bo v športni dvorani Šolskega parka v Novi Gorici, v telovadnici Balon na Bazoviški ulici. Tekmovanje se prične ob 11. uri.

V Ravnah na Koroškem pa bo od petka do nedelje potekalo državno prvenstvo v boksu za kadete, mladince in člane. Prvenstvo se bo odvijalo v športni dvorani OŠ Prežihov Voranc. Tekmovanje se v petek in v soboto pričneta ob 18. uri, v nedeljo pa ob 13h.

Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez Slovenije je v četrtek, 26.05 v Kongresni dvorani Kristalne palače BTC City v Ljubljani svečano podeljevalo priznanja za športne dosežke v letu 2015 in priznanja za prostovoljno delo v športu.


Srebrno plaketo Olimpijskega komiteja Slovenije je prejel najboljši športnik Domžal v preteklem letu Marjan Bolhar za doseženo 3. mesto na Svetovnem članskem kickboxing prvenstvu.

Avtor: Aleksander Stefanović, foto: Klub borilnih veščin Domžale
Komentarji uporabnikov