Center za mlade Domžale se seli na splet!

Glede na trenutno zdravstveno situacijo v državi, se Center za mlade Domžale ponovno seli na splet. Pridružite se nam na spletnih aktivnostih in/ali spremljajte našo Facebook in spletno stran, kjer boste našli ideje, kako aktivno preživeti svoj prosti čas kljub omejitvenim ukrepom.

Tako se tokrat tudi naše Vesele jesenske počitnice selijo na splet. Ekipa Centra za mlade bo poskrbela, da vam doma ne bo dolgčas in bo za vsak dan počitnic pripravila nekaj idej za kakovostno preživljanje prostega časa. Ideje bomo objavili vsako počitniško jutro na naši spletni strani www.czm-domzale.si in Facebook strani Centra za mlade Domžale

V novembru bosta potekali dve spletni predavanji za starše. Prvo, Čuječnost v starševstvu, bo potekalo v sredo, 4. 11. 2020, z začetkom ob 18. uri. Predavanje bo vodila mag. Maja Bajt, univ. dipl. psih., psihoterapevtka, Inštitut tukaj in zdaj. Drugo predavanje, Rizična vedenja mladih, pa bo potekalo v drugi polovici novembra. Predavanje bo vodila Katja Lukač, Društvo brez limita. Točen datum drugega predavanja sporočimo naknadno. Obe predavanji bosta potekali prek aplikacije Zoom. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Vabljeni tudi k spremljanju portala Domžale za mlade – mladinski informator.

Ostanite zdravi!

Center za mlade Domžale

Tagi