Nekomu so močno zadišale cigarete, zato je ponoči obiskal dva gostinca

Minulo noč se je nekdo, morda jih je bilo celo več, dodobra založil s cigaretami in to ne na pošten način, se pravi, da bi za to zapravil kakšen evro in s tem obremenil svoj osebni proračun. Temveč je s svojim vlomilskim pohodom oškodoval dva gostinca, saj je bilo po podatkih policije ponoči vlomljeno v dva gostinska lokala v okolici Domžal in okolici Kamnika. Vsakega gostinca, ki ga je vlomilec obiskal nenajavljeno, pa je oškodoval za več sto evrov.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili domžalski policisti danes ponoči okrog 2.15 obveščeni o vlomu v gostinski lokal, ki je v sklopu poslovnih prostorov podjetja v okolici Domžal. Neznanec je vlomil skozi vrata podjetja in iz notranjosti odtujil cigarete. Lastnika je oškodoval za nekaj več sto evrov.

Ob 5.30 uri zjutraj pa so bili kamniški policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal v okolici Kamnika. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je neznanec vlomil skozi stranska vrata in iz notranjosti odtujil cigarete. Z dejanjem je povzročil za nekaj več sto evrov škode. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: MMC RTV Slovenija
Komentarji uporabnikov