Na Veseljakovem odru Domžalčane zabavali Slovenski muzikantje, Spev in Saša Lendero

Vročica prednovoletnega dogajanja v Domžalah je že skorajda na vrhuncu, saj se novo leto bliža s svetlobno hitrostjo. Pester decembrski program prireditev je postregel za različne okuse, tako za tiste z bolj izbranim okusom, kot za vse tiste, ki jim je najbolj pomembno to, da se nekaj dogaja. Za slednje se je zadnji teden dogajalo v prireditvenem šotoru na domžalskem tržnem prostoru, kjer sta jih najprej na samostojnih koncertih s predskupinami zabavala Siddharta in Modrijani, na Božični pumpi DJ Boštjan, ansambel Ideja in skupina Calypso in včeraj na Veseljakovem odru še ansambla Slovenski muzikantje in Spev ter priljubljena slovenska pevka Saša Lendero.

Prireditveni šotor na domžalskem tržnem prostoru je tudi včeraj privabil množico obiskovalcev željnih zabave v teh zadnjih prednovoletnih dneh. Za začetek ogrevanja je poskrbel ansambel Slovenski muzikantje, ki se je v zadnjem desetletju precej pomladil, še vedno pa ostaja spoštovanje do dela njihovih prednikov, ki so ustvarili veliko uspešnic, ki jih vedno znova radi zaigrajo. Seveda so jih zaigrali tudi v Domžalah.

Veseljakov oder je zasedlo tudi pet članov ansambla Spev, ki so s svojim šarmom in s štiriglasnim petjem narodnozabavnih in zabavnih viž očarali marsikatero prisotno damo, ploh pri izvajanju priredb dalmatinskih pesmi v slovenščini, po čemer tudi slovijo daleč naokoli. Še nekaj ne smemo pozabiti. Ker je v prireditvenem šotoru potekal Veseljakov oder, je bilo seveda logično, da je je bila prisotna tudi ekipa Radia Veseljak z Janjo Ulago, ki je vodila program. Glavna zvezda večera je bila priljubljena slovenska pevka Saša Lendero, ki tudi tokrat ni šla na kolena, je pa s svojimi uspešnicam poskrbela, da je šel marsikdo drug na kolena. Če ne prej pa doma … Saša je na odru delala družbo mlada plesalka.

Po Veseljakovem odru sledi dan počitka, nato pa še veliki finale letošnjega leta, ki ga poznamo pod imenom silvestrovanje. Tako kot je običaj že nekaj let, bodo novo leto najprej dočakali domžalski otroci, saj za njih Občina Domžale v Češminovem parku organizira otroško silvestrovanje, kjer si bo najprej možno ogledati muzikal Sneguljčica, nato pa sledi pravo otroško rajanje, za kar bo poskrbel Mali-BU. Tradicionalno večerno silvestrovanje pa bo tudi letos potekalo v prireditvenem šotoru na tržnem prostoru, kjer bodo od 22. ure dalje za zabavo poskrbeli Ognjeni muzikantje. Zadnje minute letošnjega leta boste odštevali skupaj z županom Tonijem Dragarjem. Po zdravici in izrečenih lepih željah bo nebo razsvetlil veličasten ognjemet.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar
Komentarji uporabnikov