Na Veliki planini zjutraj na smuči, zvečer pa na sani!

Od četrtka do nedelje boste na Veliki planini ponovno smučali, zvečer pa se s sankami spustili po razsvetljeni progi! »Smučati pričnemo ob 9. uri, vijugali bomo vse do 15.30. Takrat bomo smučišče zaprli in pričeli s pripravo prog za nočno sankanje! Ob 17. uri pričnemo z nočnim sankanjem,« pravijo v družbi Velika planina, ki vas seveda lepo vabijo na dnevno smučanje in nočno sankanje.

Smučišče na Veliki planini obratuje od četrtka do nedelje. Prva nihalka pripelje smučarje ob 8.30, smučišče odprejo ob 9.00. Nočno sankanje poteka od četrtka do nedelje, od 17. do 20. ure, zadnja nihalka v dolino odpelje sankače ob 21. uri. Jutri v četrtek, 4. januarja 2018, prične obratovati tudi vlečnica Zeleni rob, obratovale bodo tudi naprave sedežnica Šimnovec ter otroška vlečnica Jurček za začetnike ter najmlajše smučarje. 

Nočno sankanje je pravo doživetje!
Že samo sankanje po 2,4 kilometrov dolgi razsvetljeni progi je nepozabno, hkrati nas narava razvaja še z najlepšimi sončnimi zahodi, Sani si lahko izposodite tudi pri nas, z rezervacijo preko e-maila ali telefonske številke 01/8327 258.

Ledene skulpture, ki jih na Veliki planini ustvarjajo pridne ročice
Se še spomnite lanskoletnih skulptur, ki so jih ustvarjale pridne ročice na Veliki planini? Tudi letos je bilo snega več kot dovolj, da je nastal tale čudoviti snežni mrož!

»Tini Tonin, družini in prijateljem hvala, da nam vedno popestrite sprehod po Veliki planini in lahko vaše velikane vsi občudujemo. Če ste tudi sami ustvarjalci snežnih velikanov, bomo veseli vaših fotografij! Pošljite jih na e-mail in z veseljem jih bomo objavili!«

Vabljeni na Veliko planino!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Velika planina d.o.o.
Komentarji uporabnikov