Na domžalsko drsališče pridrsal Božiček

Dan pred božičnim večerom se je na domžalskem drsališču zgodil čudež. Ko je ura odbila dvanajst, je med mlade drsalce "pridrsal" sam Božiček s spremstvom. Iz "vreče, ki se stalno polni", je najbolj pridne otroke obdaril s sladkarijami. Ker pa porednih otrok ni, so bili seveda vsi deležni sladkih dobrot. Tudi za starše se je našlo kaj sladkega.

Zavod za šport in rekreacijo Domžale je v sodelovanju s Kulturnim društvom Mlin Radomlje na domžalskem drsališču pripravil prijetno predbožično druženje z božično glasbo, na katero so povabili tudi Božička s spremstvom. Petra Korošca, oskrbnika drsališča, ki skrbi, da je ledena ploskev redno brezhibno pripravljena in gladka, je Božiček povprašal, če je nemara vsaj za vzorec pustil neočiščene ledene ploskve, saj je na drsališče prišel brez drsalk. Seveda ga je Peter razveseli z delom neočiščene ledene ploskve, tako da so lahko Božiček in njegovo spremstvo ter tudi starši drsalcev, brez da bi jim preveč drselo, v čevljih prisostvovali zabavi na ledu. 

Vsi skupaj so se tako poveselili na ledeni domžalski ploskvi, kjer je možno drsati vsak dan in to brezplačno. Danes pa boste lahko ob zvokih božičnih pesmi drsali kar do 21.00 ure zvečer. Zato se le pridružite na prijetnem predprazničnem večeru.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov