Neli Hofman – šesta poletna okrepitev članske ekipe ŽNK Radomlje

Neli Hofman je šesta poletna okrepitev članske ekipe ŽNK Radomlje. Dvajsetletnica bo zaostrila konkurenco v napadu zasedbe trenerja Aljaža Gornika.

“Glavni razlog za selitev v Radomlje je ta, da je klub blizu Ljubljane, saj trenutno živim in študiram v prestolnici. Radomlje so se mi zdele najboljša opcija v času študija. Imela bom možnost, da se razvijam tako na osebni, nogometni kot izobraževalni poti. V Radomljah so me prepričali z odlično organizacijo, strukturiranim potekom treningov in usklajevanjem s študijem,” pravi študentka Fakultete za šport.

Napadalka se med rumenosrčne seli po štirih sezonah v ŽNK Pomurje, v mladinskih selekcijah pa je igrala za ŽNK Dornava in ŽNK Ptuj. S Ptujčankami je bila v sezoni 2014/15 najboljša v Ligi DU15, s Pomurjem pa se je pred tedni veselila drugega naslova državne prvakinje v članski kategoriji.

“V novo poglavje vstopam predvsem z namenom in željo, da čim hitreje in uspešno zaključim študij na Fakulteti za šport, ob tem pa še treniram in igram nogomet. Radomlje so blizu Ljubljane, kar mi bo zelo olajšalo usklajevanje šole in nogometa. Veselim se novega okolja, ljudi, spremembe in izzivov,” svoja pričakovanja predstavlja napadalka, ki se je v SŽNL razveselila 27 zadetkov.

Kaj lahko v novi sezoni pričakujemo od rumenosrčnih? “Radomlje so se okrepile, kar je zagotovo lepa in spodbudna popotnica za nadaljevanje prvenstva. V ekipi bo potrebnega še več dokazovanja, truda in resnosti, tako na igrišču kot izven njega. Prenovljena zasedba se lahko vmeša v boj za najvišja mesta na lestvici. Šele po prvih tekmah in zaključenem pripravljalnem obdobju pa bomo videli, kako uspešne bomo. Upam pa, da bomo imele v prvi vrsti dovolj časa, da se spoznamo, uigramo in ujamemo ‘skupni ritem’ še pred pričetkom prvenstva,” odgovarja Štajerka.

“Od prihajajoče sezone pričakujem, da bo zanimiva, še bolj gledana in se bo za vrh borilo več klubov. Veselim se večjega števila tekem ter novih ekip Ptuja in Ljubljane. Spremembe so vedno dobrodošle.” je za konec še dejala Neli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŽNK Radomlje (@znkradomlje)

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

 

Tagi