Koledar dogodkov

Event Information:

 • pet
  09
  Nov
  2018

  Skupaj na poti 2018 - Dobrodelni koncert Župnijske karitas Domžale

  20:00Športna dvorana Domžale

  Ni v naši moči prešteti pole v knjigi življenja!
  To pa je v naši moči, da vsako stran popišemo z dobrimi deli.
  (Anton Martin Slomšek)

  Osnovna in primarna dejavnost Župnijske karitas Domžale je usmerjena k nudenju pomoči vsem, ki jo potrebujejo; ostareli, bolni, osamljeni ali pa tisti, ki so se znašli v kakršnikoli stiski, bodisi v materialni, socialni ali duhovni. Ker je materialna stiska mnogih iz leta v leto večja, že nekaj let zapored organizirajo tudi dobrodelni koncert poimenovan »Skupaj na poti«. Letos bo koncert potekal v petek, 9. novembra 2018, s pričetkom ob 20. uri v Športni dvorani Domžale. Zbrana sredstva bodo namenjena za pomoč ljudem v stiski.

  Dobrodelnemu koncertu Skupaj na poti se vsako leto odzovejo številni glasbeniki, ki obiskovalcem koncerta pričarajo lep glasbeni večer. Koncert pa ima dobrodelno noto, saj zbrana sredstva od obiskovalcev in donatorjev namenijo za pomoč ljudem v stiski. Na letošnjem dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v petek, 9. novembra 2018, s pričetkom ob 20. uri, bodo nastopili: Ivan Hudnik, ansambel Skrivnost, MPZ Amen, Grajski oktet, Gamsi, Domžalski rogisti, La petite pomme, Nastja Omahna in Teja Komar, Tamburaška skupina Danica Dobravlje in Stane Vidmar. Prireditev bo povezoval Marjan Bunič.

  Častna pokrovitelja: nadškof msg. Alojz Uran in Občina Domžale.
  Glavni pokrovitelj: Lavaco podjetje za gradbeništvo in trgovino d.o.o.

  Prodaja vstopnic: Cvetličarna Omers, Pekarna Kancilja, Župnijski urad Domžale in dve uri pred koncertom v preddverju Športne dvorane Domžale.

  Lepo vabljeni!