Jokerji v novi zasedbi

Jokerji so lanskega oktobra sporočili, da iz skupine odhaja Klemen, z letošnjim januarjem pa so začeli nastopati že v novi zasedbi. In kdo je njihov novi član?

Boštjan Černe je mlad harmonikar, ki je z glasbo povezan že od malih nog. Že takoj na avdiciji so videli, da se ujamejo tako glede interesov kot tudi muzikalno in vokalno, zato niso kaj dosti oklevali in začeli s skupnim ustvarjanjem.

Je sedaj kaj drugače, kot je bilo?

Seveda. Jokerji so mnenja, da so vse spremembe dobrodošle, sploh tiste na bolje. Boštjan je spreten ne samo na harmoniki, pač pa tudi na kitari, basu in bobnih, zato je tudi njihov zabavni del repertoarja doživel precejšnjo spremembo glede samega izvajanja … Novi član, nove ideje, nov elan za delo.

Kakšni pa so načrti za prihodnost? Kje jih lahko vidimo?

»To do« lista Jokerjev za letošnje leto je kar precejšnja, sicer pa je že veliko dela opravljenega. Ena izmed točk te liste je tudi nov avtorski komad, kaj več o tem pa v prihajajočih mesecih. V tem letu jih čaka že kar precej nastopov, eden izmed večjih bo že ta mesec v Komendi, kjer bodo nastopili skupaj s Skupino Mambo Kings (23. 3. 2018).

Več o tem kaj se dogaja s skupino in kje se nahajajo pa lahko spremljate na njihovi facebook strani.

Miha Ulčar; Foto: Skupina Joker

Komentarji uporabnikov
Tagi