Išče se zelo luštno dekle meseca novembra

Za mesec oktober smo jo dobili. Govorimo o zelo luštnem dekletu iz Domžal in okolice. Ta laskavi naziv si je po vašem in glasovanje strokovne komisije prislužila Tamara Kaker (na fotografiji), ki je za nagrado dobila originalne fotografije s photoshutinga, ki je potekal s fotografom Gregorjem Pircev v Arboretumu Volčji Potok. Njene fotografije pa smo predstavili tudi v prispevku na našem portalu.

Ker smo že zakorakali v mesec november je že skrajni čas, da pričnemo iskati zelo luštno dekle Domžal in okolice za ta mesec. Najprej bomo seveda zbirali prijave, nato pa sledi glasovanje ter seveda predstavitev. V naši širši in daljni okolici se sprehaja veliko lepih deklet, ki so po večini dostopne samo dvema očesoma. No, pa tudi še kakšnim parom več … Sodelovanje v naši rubriki pa je enkratna priložnost, da luštna dekleta vidijo še veliko več parov oči.

Zainteresirane kandidatke naj se javijo na info@domzalec.si ali pri Mihu Ulčarju v inbox facebooka. Prijave zbiramo do srede, 11. novembra 2915, do 24. ure, naslednji dan pa se bo na našem facebook profilu začelo glasovanje, kjer boste lahko z všečkanjem pomagali strokovni komisiji izbrati zelo luštno dekle meseca novembra. Strokovno komisijo sestavljajo mag. Renata Kosec, Tanja Vidic Goršak, Renata Smešnjavec, Robert Pečnik-Pečo, Tone Tomažin, Grega Pirc in Miha Ulčar.

Pogoji za sodelovanje so enostavni: Ne potrebujete manekenskih mer, le čarobnost svojega karakterja. Starost 20-38 let, lastnoročno napisano in podpisano soglasje, da se lahko fotografije uporablja za objave na spletnih straneh, časopisih, TV, jumbo plakatih ipd., z neomejenim rokom. Kandidatka poleg foto predstavitve in njenega najlepšega opisa dobi tudi originalne fotografije s photoshutinga v polni resoluciji. Skratka več kot zanimiva spletna rubrika, ki bo popestrila čare meseca novembra.

Za fotografiranje bo poskrbel mojster fotografije Gregor Pirc. s.p., ki je zelo vešč svojega posla. Nad njegovimi fotografijami boste enostavno navdušene! Fotografira vas lahko na poroki, krstu, birmi, praznovanju ali po dogovoru. Več informacij dobite na: Gregor Pirc s.p. Tel: 030 234 281 fotopirc@gmail.com.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Grega Pirc
Komentarji uporabnikov