KošarkaŠport

Helios stavi na bodočo košarkarsko zvezdo, Matica Rebca

KK Helios Domžale je sklenil, da se bo še bolj osredotočil na izredno nadarjenega organizatorja igre – Matica Rebca. Zatorej ne čudi, da se bo nova ekipa gradila okoli Rebca in njegovih sposobnosti. Matic Rebec ima s klubom sklenjeno še 2 letno pogodbo, v svoje vrste pa si ga želijo tudi domači in tuji klubi.

"Naših 700 mladih igralcev se prepozna v Maticu in njegovem načinu igranja. Matic je tako na dobri poti, da postane njihov idol. Dobiti nadarjene igralce iz ameriških univerzitetnih ekip je le en del naše misije. Graditi ekipo okoli najbolj talentiranega slovenskega igralca, kar Matic nedvomno je, pa je ta trenutek najbolj pomembno." (Aleš Klavžar, predsednik kluba in predsednik uprave Helios Domžale)

Trener Hafnar vidi Matica kot enega večjih evropskih talentov in verjame, da bodo ljubitelji košarke iz Domžal v velikem številu obiskovali tekme in tako pomagali voditi to mlado ekipo do naslova prvaka.

"Matic Rebec je zelo nadarjen mlad igralec in ponosni smo, da se je v našem majhnem mestu naredil takšen košarkar. Od našega vodstva kluba in generalnega sponzorja smo dobili nalogo , da ustvarimo svežo, mlado in atraktivno ekipo, ki bo uživala v igranju košarke.'' (Gregor Hafnar, trener članske ekipe KK Helios Domžale)

V klubu KK Helios Domžale želimo pokazati Sloveniji in širše, da so Domžale še vedno košarkarsko mesto. S pomočjo naše skupnosti na čelu z županom Tonijem Dragarjem želimo priti nazaj v Jadransko ligo in se uvrstiti v Evropska tekmovanja. Mladost, osebnost in talent Matica Rebca se popolnoma skladajo z našimi cilji.

Avtor: KK Helios Domžale; Foto: KK Helios Domžale
Komentarji uporabnikov
Pokaži več