Domžalčani na tradicionalnem kickboxing kampu v Izoli

Med 15. in 19. avgustom 2018, je v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije potekal 6. Kickboxing kamp Izola, ki so se ga udeležili tudi člani in članice Kluba borilnih veščin Domžale, na čelu z glavnim trenerjem Marjanom Bolharjem.

Udeleženci KBZS Izola kamp 2018 so imeli na sporedu pet dni intenzivnega treninga, ki so ga opravili v odlični družbi trenerjev in vodstva Kickboxing zveze Slovenije. Kamp so popestrili s sodniškim seminarjem, seminarjem o športni prehrani, na katerem je nekdanja tekmovalka v kickboxingu, sedaj inštruktorica fitnesa in osebna trenerka, Urška Dolinšek, predstavila najboljše prakse o prehranjevanju športnika v različnih fazah priprav na tekmovanja in med samim tekmovanjem. Tako kot že vrsto let, je na kampu z veseljem sodeloval tudi boksar Dejan Zavec.

V okviru kampa, so potekale tudi obvezne priprave kandidatov za člane reprezentance, v vseh disciplinah, za nastop na kadetskem in mladinskem evropskem prvenstvu in članskem svetovnem prvenstvu v letu 2018. Kandidati za pridobitev naziva trener kickboxinga, so uspešno opravili tudi strokovno prakso.

Miha Ulčar; Foto: KBZS

Komentarji uporabnikov
Tagi